Excursie București - SICRO TRAVEL

Excursie București

2 zile / 3 nopți
TYPOLOGIES

Preț

DIFFICULTY

Medium

MIN. AGE

3 Years

75

13 martie 23:00 - 16 martie 04:00

Achitarea excursie se face în lei md, conform cursului comercial al Moldindconbank

București

Viscri, fermecatorul sat sasesc din Transilvania, se numara printre cele mai cautate sate din Romania de catre turisti, avand in jur de 30 000 de vizitatori in fiecare an. Devenit faimos dupa ce Printul Charles si-a cumparat aici o proprietate, in prezent, Viscri este listat in Patrimoniul Mondial UNESCO, fiind unul dintre cele sapte sate cu biserici fortificate intrate in aceasta selecta lista cu locuri protejate.

Therme București

La doar 430 km de Chișinău, s-a deschis cel mai mare centru de wellness, relaxare si entertainment din Europa: Therme Bucuresti. O adevarata oaza cu plante exotice, piscine cu valuri si tobogane cu apa termala de care poti sa bucuri chiar daca afara sunt minus 25 de grade. La Therme, temperatura aerului este intotdeauna de 29-30 de grade, iar a apei, de 30-33 de grade, ideala pentru distractie si balaceala.

• Cum poti sa te distrezi la Therme Bucuresti?

Intregul centru de wellness, care se intinde pe 250.000 de metri patrati, este impartit in trei zone importante: Galaxy, The Palm si Elysium, fiecare avand propriile facilitati de distractie si relaxare si specific diferit.

Zona Galaxy
Este ideala pentru familiile cu copii, dar si pentru adulti. Important este ca nu exista limita de varsta sau de inaltime pentru copii, dar trebuie sa fie insotiti daca sunt mai mici de 14 ani.

In aceasta zona a fost amenajata o piscina cu valuri (are 6 programe, adica sase tipuri de valuri) si 16 tobogane acvatice, care cumuleaza 1,5 kilometri de tobogane acvatice. Cel mai inalt are 12 metri, dar nu asta este cel mai interesant, ci faptul ca poti alege (atunci cand te dai pe el) unul din cele 6 programe de sunet si lumina care constituie fundalul sonor. Imagineaza-ti cum este sa te dai pe tobogan in plina “furtuna” si sa te simti in mijlocul fulgerelor si al tunetelor!

Zona The Palm
Este zona principala a centrului, cu spatii de relaxare pentru adulti mai mari de 16 ani (sau adulti cu copii de pana in 3 ani). Aici vei gasi cele mai mari piscine din complex (cea mai mare are o suprafata de 1200mp) inconjurate de foarte multe plante exotice – printre care sute de orhidee mov – si o minunata padure de palmieri. Imagineaza-ti cum este sa te relaxezi in sezlongurile cu hidromasaj sau in jacuzzi, in aceasta padure de flori si palmieri. Imaginea este de vis pe inserat, cand piscina devine o feerie; sute de spoturi de lumini colorate creaza o atmosfera pe care nu o vei uita prea curand.

Zona Elysium
Este zona exclusivista, mai scumpa decat celelalte si interzisa celor sub 16 ani. Trebuie sa stii insa ca tariful cuprinde si accesul gratuit in celelalte doua zone (Galaxy si The Palm).

Aici ai la dispozitie spatii intregi de relaxare, masaj, saune tematice (Hollywood, Alhambra, Amazon, Bavaria, Himalaya) gandite si amenajate in cele mai mici detalii – intr-un cuvant, un adevarat paradis al rasfatului.

Servicii incluse

Transport tur-retur

Cazare 1 noapte

Asigurare Medicală

Ghid

Autocar

Locurile în transport se vor repartiza conform ordinii rezervării excursiei.

Cazare

1 noapte de cazare la Hotel / Pensiune 3*** camere: duble, triple, cvadruple, apartamente

Asigurare Medicală

Asigurarea medicală vă garantează accesul gratuit la servicii de sănătate în caz de accident, îmbolnăvire sau alte situaţii ce vă pot afecta sănătatea.

Ghid

Ghidul nostru vă va însoți pe tot parcursul excursiei, și vă va arată cele mai frumoase obiective turistice.

Nu se include

 Therme București |  Click pentru tarife 

Itinerar

Program / Perioade

Ziua 1 - Pornire, bd. Iuri Gagarin 3 (Scuarul Gării Feroviare)

23:00 pornire, bd. Iuri Gagarin 3 (Scuarul Gării Feroviare)

Ziua 2 BUCUREȘTI CLICK AICI

✔️ Centrul Vechi (plimbare pietonală) ✔️ Hanul lui Manuc
✔️ Palatul CEC
✔️ Piața Unirii
✔️ Piața Universității
✔️ KM zero
✔️ Palatul Parlamentului ( exterior )
✔️ Muzeul Satului Român
✔️ Muzeul Antipa

Ziua 3 - THERME / SHOPPING CLICK AICI

✔️Mănăstirea Stavropoleos
✔️ timp liber pentru Shopping, plimbări
✔️ Therme București

Ziua 4 - Sosire, bd. Iuri Gagarin 3 (Scuarul Gării Feroviare)

04:00 sosire, bd. Iuri Gagarin 3 (Scuarul Gării Feroviare)

Perioade

13 martie 23:00 - 16 martie 04:00


Completează

Formularul


Comandă un apel

Te sunăm NOI
Urmărește-ne pe Instagram