Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

BANSKO SPA & HOLIDAYS 4*

Star
Star
Star
Star

Bansko Spa & Holidays Hotel strălucește ca o perlă unică în Bansko, datorită centrului său spa de top, oferind o modalitate perfectă de relaxare după o zi petrecută pe pârtii.

Scufundați-vă în piscina interioară încălzită cu apă minerală și bucurați-vă de acces direct la grădina de vară, cu șezlonguri gratuite. Sau alegeți dintre numeroasele tratamente de masaj disponibile contra cost. Aici, un centru de fitness, saună, baie de aburi și o zonă de relaxare vă așteaptă gratuit. Hotelul de 4 stele oferă servicii de înaltă calitate, conform standardelor mondiale, împreună cu tehnologii ecologice ultramoderne, remarcabil de eficiente.

În restaurant, vă invităm să gustați preparate gourmet din bucătăria bulgară și internațională, inclusiv opțiuni dietetice. În atmosfera elegantă a barului din hol, puteți savura prăjituri delicioase și băuturi rafinate. Taverna fermecătoare vă servește preparate tradiționale bulgărești și o varietate bogată de salate. Vinurile și băuturile spirtoase raki sunt o adevărată încântare pentru suflet, în timp ce bucătarii noștri vă încântă cu mâncăruri savuroase, servite cu pasiune.

Bansko Spa and Holidays Hotel este situat la doar 10 minute de mers pe jos de centrul stațiunii, invitându-vă la o experiență de neuitat în inima Bansko.