Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

MPM BANSKO SPA & HOLIDAYS 4*

Star
Star
Star
Star

MPM BANSKO SPA & HOLIDAYS 4* se evidențiază prin prezența unuia dintre cele mai renumite centre spa din Bansko, oferind o modalitate perfectă pentru oaspeți de a se relaxa după o zi petrecută pe pârtii.

Savour ați o baie revigorantă în piscina interioară încălzită cu apă minerală și beneficiați de acces direct la grădina de vară dotată cu șezlonguri gratuite. Alternativ, puteți alege dintr-o gamă variată de tratamente de masaj, disponibile la un cost suplimentar. Facilitățile gratuite includ un centru de fitness, o saună, o baie de aburi și o zonă de relaxare. Acest hotel de 4 stele oferă servicii de înaltă calitate, conforme standardelor mondiale, și se mândrește cu tehnologii ecologice ultramoderne, extrem de eficiente.

Restaurantul servește preparate gourmet din bucătăria bulgară și internațională, inclusiv opțiuni dietetice. Oaspeții se pot bucura de prăjituri și dulciuri delicioase sau pot savura băuturi și cocktailuri rafinate într-o atmosferă elegantă la barul din hol. Taverna fermecătoare propune preparate tradiționale bulgărești și o selecție bogată de salate. Vinurile și băuturile spirtoase raki reprezintă un adevărat răsfăț pentru suflet. Mâncărurile savuroase sunt aduse la masă personal de către bucătarii dedicați.

Amplasat la doar 10 minute de mers pe jos de centrul stațiunii, Hotelul Spa & Vacanțe Bansko este alegerea perfectă pentru cei care caută confort și rafinament.