Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

ORPHEY HOTEL BANSKO 4*

Star
Star
Star
Star

Hotelul Orpheus se află ca o comoară în inima Munților Pirin, învecinat cu pitorescul parc al orașului Bansko, la doar o plimbare de 5 minute de centrul vibrant al orașului.

Aici, o experiență de neuitat începe în camerele noastre duble, camerele prietenoase pentru familii și apartamentele noastre primitoare.

Pentru momente de relaxare, oaspeții noștri se pot retrage într-un bar confortabil în hol, savura preparate delicioase în restaurantul nostru principal, sau descoperi arome autentice în taverna noastră tradițională. În plus, avem un centru spa pentru a vă răsfăța simțurile, o piscină interioară pentru relaxare și o grădină spațioasă pentru momente de liniște.

Hotelul Orpheus devine locul ideal pentru team building-uri și conferințe, oferind 3 săli de ședințe într-o clădire separată, cu capacitate pentru 15 până la 100 de persoane.

Pentru oaspeții noștri, facilităm accesul cu o parcare generoasă.

Și pentru că ne pasă de clienții noștri, în lunile de iarnă (decembrie-martie), punem la dispoziție un serviciu gratuit de transfer către telegondolă și un depozit încălzit pentru echipamentele de schi. La Orpheus, fiecare detaliu este gândit pentru a vă oferi o experiență autentică și memorabilă în inima naturii.