Excursie în Codrii Moldovei

Călărași
0 zile / 0 Nopți
* achitarea se face exclusiv în lei după cursul comercial MAIB
Detalii tur
Ce este inclus
Itinerar
Galerie
Perioade
Recenzii
Documente

Exploră Comorile Moldovei: O Aventură Culturală și Gastronomică!

Alătură-te nouă într-o călătorie captivantă prin regiunea de Codri ai Moldovei, unde tradiția și natura se împletesc pentru a crea o experiență autentică și memorabilă. Vom descoperi împreună locuri unde istoria prinde viață, iar gusturile locale te vor fascina.

Vizita noastră începe la Casa Olarului „Vasilii Gonciari”, unde vei vedea cum lutul este transformat în opere de artă, reflectând secole de tradiție. Fiecare piesă este o poveste în sine, te invităm să descoperi magia olăritului.

Următoarea oprire este Casa Mierii de la Răciula, un paradis al apiculturii. Aici vei afla secretele mierii și vei gusta combinații unice de miere cu nuci și vin de casă. Creează-ți un suvenir din ceară de albine și alege mierea care îți vorbește sufletului.

Ne vom răsfăța cu o pauză de prânz la Călărași, unde gastronomia locală îți va încânta papilele gustative cu preparate tradiționale delicioase.

Călătoria continuă la Conacul lui Zamfirache Ralli, o bijuterie arhitecturală ce îți va deschide ferestre către trecutul boieresc moldovenesc.

Încheiem cu Mănăstirea Hâncu, un loc de pace și spiritualitate, unde natura și credința se îmbină într-o armonie perfectă.

Nu rata șansa de a descoperi frumusețea și tradițiile Republicii Moldova. Rezervă acum și pregătește-te pentru o experiență culturală și gastronomică excepțională!

Mai multe Mai puțin

Ce este inclus

Transport confortabil tur-retur

În funcție de numărul de persoane, punem la dispoziția turiștilor atât microbuze cu o capacitate de 19 locuri, și pentru 20+ persoane, autocare cu o capacitate de 50-55 locuri.

Biletele de intrare la obiective turistice 
Ghid

Însoțitorul de grup turistic din echipa noastră, Sicro Travel, va asigura călătorilor o experiență sigură, plăcută și bine organizată în timpul excursiei lor, oferind informații, ghidare și asistență pentru a le facilita explorarea și descoperirea destinației alese.

Cheltuieli suplimentare

Prânzul

Program

Pornire din Chișinău
Arrow
  • Dimineața la 07:00 din fața Gării Feroviare
Programul excursiei
Arrow
  • Casa Olarului „Vasilii Gonciari'”
  • Casa Mierii, Răciula
  • Călărași
  • Conacul lui Zamfirache Ralli, Dolna
  • Mănăstirea Hâncu
Sosire în Chișinău
Arrow
  • Seara, 20:00 în fața Gării Feroviare

Itinerar

Perioade

Recenzii