zile
ore
minute
29 decembrie
revelion 2024

Revelion la Sibiu

Sibiu
3 zile / 2 Nopți
29 decembrie 2023 21:00 - 02 ianuarie 2024 05:00
* achitare se face exclusiv in lei după cursul comercial MAIB
Detalii tur
Ce este inclus
Itinerar
Galerie
Perioade
Recenzii
Documente

Revelion la Sibiu

Sighișoara: cel mai colorat oraș din România► este un oraș mic dar poate fascina orice turist iubitor de vechi și de istorie mai ales datorită legendei legată de Dracula. Clădirile au o frumusețe aparte, culorile pastelate rămase relativ neschimbate încă de la construcția lor, atrag privirile vizitatorilor prin arhitectură și diversitate. În trecut în Piața Cetății se făcea comerț iar în zilele noastre este un loc perfect pentru promenade și relaxare. În drumul spre Turnul cu Ceas, putem observă pe partea dreapta “Casa cu cerb” și “Casa Vlad Dracul”. Urcând pe Strada Școlii putem vizită nenumărate magazine cu suveniruri care ne vor aminti și acasă despre “Perla Medievală a României”.

Sibiu► este numai bun pentru a-ți petrece o seară liniștită fiind cazat in preajma Centrului Vechi, chiar te simți în siguranță aici, pentru ca de undeva de sus cineva stă mereu cu ochii pe tine! Dar cine să  fie? Privește în sus și vei vedea acoperișurile care te privesc tăcute. Străduţe pietruite, pasaje înguste, biserici uitate de timp, turnuri şi ziduri de apărare, toate teaşteaptă să le descoperi în centrul istoric al Sibiului. Dintre toate atracțiile se disting de departe Piaţa Mare, Piaţa Mică şi Piaţa Huet. O să-ți spunem aici istorii adevărate, dar și minciuni, altfel nu se poate când treci peste Podul Minciunilor!

Ferma de Cerbi din Poiana Neamțului ► Orice adult are în suflet un copil, iar orice copil știe că Sania lui Moș Crăciun e tractată de cerbi! Iată de ce vom începe călătoria noastră miraculoasă cu vizitarea Fermei de Cerbi. Vom putea afla povestea acestor animale uimitoare de la ghidul local, vom face poze cu cerbii și chiar vom putea să-i hrănim din palmă.

Castelul de Lut din Valea Zânelor  ► este un loc de relaxare al călătorilor, un loc scăldat permanent în razele blânde ale soarelui și seamănă cu un adevărat castel din povești. Are o arhitectură ce combină povestea clasică Albă ca Zăpada și crestele munților. Legenda spune că tărâmul pe care se află castelul era locuit de făpturi magice - zâne - acestea protejează și în prezent locul care era cândva casa lor.

Mai multe Mai puțin

Ce este inclus

Transport confortabil tur-retur

Autocar confortabil tur-retur, cu 1 etaj, dotat cu aer condiționat și internet Wi-Fi.

Cazare

2 nopți cazare hotel 3* în centrul orașului Sibiu

Mic dejun

Oferim 2 dejunuri incluse la hotel, astfel încât veți economisi timp și bani, veți avea confort imediat după trezire, calitate garantată a mâncării, un start de zi fără stres.

Asigurare medicală


 

Ghid

Pe toată durata călătoriei ve-ți fi insoțiți de către un ghid / însoțitor din Chișinău. Astfel îți vom asigura o experiență sigură, plăcută și bine organizată în timpul excursiei lor, oferind informații, ghidare și asistență pentru a le facilita explorarea și descoperirea destinației alese.

Cheltuieli suplimentare

Biletele de intrare la obiective turistice

Ferma de Cerbi din Poiana Neamțului / 20 ron

Castelul de Lut din Valea Zânelor / 20 ron 

Telecabina Bâlea Lac / 80 ron

Program

Pornire din Chișinău
Arrow
  • Vineri seara, 21:00 din fața Gării Feroviare
Ziua 1
Arrow
  • Urcare cu telecabina până la Bâlea Lac, 2034 m altitudine
  • Castelul de Lut din Valea Zânelor
  • Ferma de Cerbi din Poiana Neamțului
Ziua 2
Arrow
  • Excursie pietonală în centrul orașului Sibiu
  • Concert de revelion 2024 în Piața Mare din Sibiu
Ziua 3
Arrow
  • Sighișoara - oraș cetate medievală
Sosire în Chișinău
Arrow
  • Marți dimineața devreme, aproximativ 05:00 în fața Gării Feroviare

Itinerar

Perioade

Icon
29 decembrie 2023 - 02 ianuarie 2024

Recenzii

Tururi RECOMANDATE

Revelion la Poiana Brașov revelion 2024

Poiana Brașov

Revelion la Poiana Brașov

450 € 500 € / 1 pers

More
Excursie la Istanbul exclusiv

Istanbul

Excursie la Istanbul

De la 175 € 250 € / 1 pers

More

Putna

Mănăstirile din Bucovina + Putna

95 € 109 € / 1 pers

More