99 € ultimul rând în autocar / plecare în fiecare vineri seara la 21:00
119 € loc standard
Transfăgărășan → cel mai spectaculos drum din România, numit și „Drumul printre nori”, te va face să te rupi de pământ, să treci printre nori, să trăiești emoții de neuitat pe curbele sale și să îți pierzi cuvintele – îți vor rămâne doar impresiile de nedescris! Ah da, cel mai probabil iți vei epuiza memoria din telefon pentru ca vei face multe poze. Atenție, urșii sunt la ei acasă aici, așa ca nu pleca prea departe de ghid! Vei vedea mai multe cascade și vei traversa mai multe tuneluri pe Transfăgărășan, vei trece și prin rezervația naturală Golful Alpin al Munților Făgăraș, pe lângă lacul glaciar Bâlea și apoi vei avea o coborâre abruptă în serpentine uluitoare.
Cascada Bâlea → Denumită și Urlătoarea Bâlei, este una dintre cele mai frumoase și cele mai înalte cascade în trepte din România, cu o cădere de 60 m. Pe parcursul rutei către cascadă, privirile ne sunt încântate cu peisaje minunate oferite de vegetația din zonă, dar și de fauna specifică.
Cascada Capra → este o impresionantă cădere de apă situată în Munții Făgăraș, cunoscută pentru frumusețea sa naturală și peisajul spectaculos.
Bâlea Lac → Este cel mai popular obiectiv turistic de pe Transfăgărășan. Lacul Bâlea este un lac glaciar cu peste 11 metri adâncime, iar spațiul ce îl înconjoară a fost declarat rezervație științifică. Situat la o altitudine de 2034m, a fost declarat un monument al naturii, fiind considerat unul dintre cele mai frumoase și mari lacuri glaciare ale României. Lângă lac există un punct de observație de unde turiștii pot admira grandoarea Transfăgărășanului, spre Sibiu.
Barajul Vidraru → Este construcţia colos a întregului sistem al hidrocentralei, având înălţimea de 166,6 metri, iar lungimea de coronament — de 306 metri. La momentul finalizării, barajul Vidraru era pe locul 5 în Europa şi pe locul 9 în lume. Puţini ştiu, dar barajul Vidraru a fost proiectat să reziste pe o perioadă de minim 100 de ani, fiind preconizat să reziste şi cutremurelor mari.
Cetatea Medievală Rupea → una dintre cele mai vechi fortificații din Romania, Cetatea Rupea este un obiectiv turistic care se află pe lista multor turiști dornici să descopere istoria medievală. Turnul Porții, Turnul Slujitorilor sau Turnul Slăninii sunt doar câteva din construcțiile importante care dau personalitate locului, iar pentru o panoramă remarcabilă, urcă spre Căsuța din vârf.
Sighișoara – cel mai colorat oraș din România → este un oraș mic dar poate fascina orice turist iubitor de vechi și de istorie mai ales datorită legendei legată de Dracula. Clădirile au o frumusețe aparte, culorile pastelate rămase relativ neschimbate încă de la construcția lor, atrag privirile vizitatorilor prin arhitectură și diversitate. În trecut în Piața Cetății se făcea comerț iar în zilele noastre este un loc perfect pentru promenade și relaxare. În drumul spre Turnul cu Ceas, putem observă pe partea dreapta „Casa cu cerb” și „Casa Vlad Dracul”. Urcând pe Strada Școlii putem vizită nenumărate magazine cu suveniruri care ne vor aminti și acasă despre „Perla Medievală a României”.
Sibiu → este numai bun pentru a-ți petrece o seară liniștită fiind cazat in preajma Centrului Vechi, chiar te simți în siguranță aici, pentru ca de undeva de sus cineva stă mereu cu ochii pe tine! Dar cine să fie? Privește în sus și vei vedea acoperișurile care te privesc tăcute. Străduţe pietruite, pasaje înguste, biserici uitate de timp, turnuri şi ziduri de apărare, toate teaşteaptă să le descoperi în centrul istoric al Sibiului. Dintre toate atracțiile se disting de departe Piaţa Mare, Piaţa Mică şi Piaţa Huet. O să-ți spunem aici istorii adevărate, dar și minciuni, altfel nu se poate când treci peste Podul Minciunilor!
Mănăstirea Curtea de Argeș → Balada „Monastirea Argeșului” spune că meșterul Manole și-a zidit în această construcție propria soție. Modul inexplicabil în care tot ce era construit în timpul zilei se dărâma peste noapte l-a făcut pe Manole să își pună sufletul în această fortificație. Manole a visat că dacă-și va sacrifica soția, construcția va rezista. Începând cu acea noapte, construcția nu a mai dispărut, jertfa ridicând blestemul ce se apunea asupra șantierului.
În funcție de numărul de persoane, punem la dispoziția turiștilor atât microbuze cu o capacitate de 19 locuri, și pentru 20 + persoane, autocare cu o capacitate de 50-55 locuri.
Cazarea se face a câte 2 persoane în cameră, la cerere putem oferi și camere triple, sau camere de 4 persoane.
Oferim un dejun inclus la hotel în ziua de duminică, astfel încât veți economisi timp și bani, veți avea confort imediat după trezire, calitate garantată a mâncării, un start de zi fără stres.
Însoțitorul de grup turistic din echipa noastră, Sicro Travel, va asigura călătorilor o experiență sigură, plăcută și bine organizată în timpul excursiei lor, oferind informații, ghidare și asistență pentru a le facilita explorarea și descoperirea destinației alese.
50 lei / 1 persoană.