Vacanță în TURCIA - SICRO TRAVEL

VACANȚĂ ÎN TURCIA

Stațiuni de pe litoralul turcesc

Descoperă cele mai optime oferte pentru o vacanță de vis la cele mai bune hoteluri recomandate în Turcia pentru  vara 2021.
Alege oferta care ți se potrivește la cele mai avantajoase prețuri.
De restul ne ocupăm noi! 

CERE OFERTA DE PREȚ

COMPLETEAZĂ FORMULARUL


ANTALYA

225 €

Alanya

259 €

Kiris/Kemer

279 €

Side

505 €

Antalya

645 €

Belek

BODRUM

BODRUM – bijuteria litoralului Mării Egee din Turcia

Regiunea Bodrum are ieșire la Marea Egee, vis-a-vis de insula grecească Kos, Peninsula Bodrum este o destinație magică, cu hoteluri bine cotate și prețuri avantajoase.
În stațiunile Bodrum, Gumbet sau Turgutreis veți găsi străduțe cu restaurant și magazine, iar seara vă puteți bucura de o viață de noapte activă; în Torba și Turbuku veti găsi plaje izolate și taverne cochete.
Cea mai bună și lată plajă de nisip este desigur cea din golful Gumbet, doar la un kilometru și jumătate de oraș. Aici există o mulțime de hoteluri cu o facilități bune, iar viața de noapte concurează cu cea din Bodrum.
Stațiunea Altinkum este situată la mai puțin de 10 minute de mers cu mașina de situl antic din Didima; Bodrum este cunoscută și pentru siturile istorice, aproape toate stațiunile sunt situate la câteva zeci de minute de mers cu mașina de Efes – unul dintre vechile orașe antice, cunoscut în toată lumea.

TOP 10 atracții turistice inedite din Bodrum:
1. Castelul Sf. Petru;
2. Muzeul de arheologie subacvatică;
3. Mausoleul din Halikarnas;
4. Portul din Bodrum;
5. Plaja de la Yalikavak;
6. Poarta Myndos (Myndos Kapisi);
7. Turnul francez;
8. Amfiteatrul antic;
9. Stațiunea Gumusluk;
10. Morile de vânt.

305 €

Bodrum

319 €

Bodrum

369 €

Bodrum

540 €

Bodrum

845 €

Bodrum

MARMARIS

La întâlnirea dintre Marea Egee și Marea Mediterană, înconjurat de păduri de pini, munți și brazi se află Marmaris, într-un golf care-ți taie respirația încă de la prima privire. Istoria orașului este consemnată de Herodot, care vorbește despre Physkos, numele străvechi al orașului Marmaris, ca fiind un important port.
În decursul expediției lui Soliman Magnificul de atac asupra Rodosului, ajuns în Marmaris și văzând fortăreața din oraș în ce stare de degradare se află, a exclamat furios “’Mimari as’’ (spânzurați arhitectul), iar de atunci localitatea a primit numele de Marmaris.

Top 10 obiective turistice din Marmaris:
1. Castelul Marmaris
2. Așezarea Icmeler
3. Ruinele de la Knidos
4. Altarul Mugla
5. Pamukkale
6. Plaja Folk
7. Uzunyali – Long Beach
8. Plaja Turunc
9. Plaja Cleopatra
10. Plaja Iztuzu

289 €

Marmaris

345 €

Marmaris

539 €

Marmaris

555 €

Marmaris

589 €

Marmaris

IZMIR

Regiunea Izmir este situată pe litoralul Mării Egee, în golful omonim. Acum mii de ani pe locul în care se întinde astăzi Izmir era așezată vechea cetate greacă Smyrna.
În prezent regiunea este cunoscută ca perla Mării Egee, fapt datorat în special frumuseții zonei și oportunităților multiple pe care le oferă turiștilor privind petrecerea timpului liber. Odată ajunși în Izmir puteți vizita mai multe orașe antice, ca Ephesus , Pergamon , Sardis și Klazomenai , precum și unele centre turistice, printre care amintim: Kusadasi , Ceșme , Mordogan și Foca .

Regiunea Izmir se mândrește cu clădiri moderne, înalte, multiple spații comerciale și clădiri de birouri. Bulevardele orașului sunt largi, pentru câțiva kilometri bulevardul principal fiind paralel cu marea, ceea ce oferă o serie de priveliști minunate, călătoria fiind o adevărată plăcere. Regiunea este înconjurată de multiple obiective turistice, astfel încât un sejur petrecut în Izmir nu poate fi deloc plictisitor.

În cazul în care vizitați Regiunea Izmir, ar fi păcat să ratați o vizită la ruinele din Pergamon. Acestea sunt situate la 105 kilometri de Izmir. Cea mai importantă descoperire din situl arheologic din Pergam este altarul care se află acum expus la Muzeul Pergamon din Berlin.

405 €

Izmir

435 €

Izmir

500 €

Izmir

660 €

Izmir

840 €

Izmir

Contactează-ne

(+373) 68 27 27 72

îțî vom crea o ofertă personalizată

Nume :


Email :


Telefon :


Mesaj :