Vacanță în GRECIA - SICRO TRAVEL

VACANȚĂ ÎN GRECIA

Stațiuni de pe litoralul grecesc

CERE OFERTA DE PREȚ

COMPLETEAZĂ FORMULARUL


Insula CRETA 2021

Insula Creta – Leagăn al culturilor antice

Creta cu plajele și stâncile sale salbatice, este probabil cea mai frumoasă insulă a Greciei și cea de-a cincea ca mărime din Europa. Plajele cu nisip fin, scăldate de ape de culoarea turcoazului, forma alungită, diferită de restul Greciei (un lanț de munți înalți care o împart în mai multe provincii), civilizația minoică și vestigiile care stau mărturie lungii ei istorii, fac din această insulă, cea mai căutată destinație din Grecia.

Accesul pe insulă se realizează fie prin cele două aeroporturi internaționale din Heraklion și Chania, fie prin porturile din Heraklion, Chania, Rethymno și Agios Nikolaos. De cele mai multe ori capitala insulei Creta, Heraklion (Iraklion sau Candia), este locul de început în explorarea insulei.

Creta – Plaje de vis, istorie antică și vin parfumat!

259 €

Hersonissos

309 €

Malia

385 €

Hersonissos

605 €

Skaleta

1100 €

Analipsis

Insula THASSOS

Insula RHODOS 2021

RHODOS

259 €

Hersonissos

309 €

Malia

385 €

Hersonissos

605 €

Skaleta

1100 €

Analipsis

Thassos este una dintre cele mai frumoase insule ale Greciei.

Plajele excelente cu apă cristalină, micuțele golfuri , satele pitorești, și viața de noapte vibrantă, fac din Thassos o stațiune populară și de top în rândul turiștilor.

Dintre plajele cele mai importante din Thassos se număra: Aliki, Ag. Ioannis (Bambouras), Paradisos (Paradise Beach), Potos, Pefkari, Rosogremos, plajele din Regiunea Maries, plajele din Kallirachi și Sotiras, Prinos, Rachoni, Limenas, Makriammos, Psili Amos, Astris, Kalami, Arsanas, Thimonia, Kinira, Limenaria, Trypiti, Metallia, Chrysi Ammo (Golden Beach).

Iubitorii de istorie pot vizita pe Thassos: mănăstirea Agiou Panteleimonos, mănăstirea din Panagouda, mănăstirea Arhanghelul Mihail, muzeul arheologic, muzeul militar, templul Atenei, templul lui Pan, vechiul port din Limeanas, teatrul antic, muzeul Vagis, parcurile naționale din Thassos, Acropole, situl arheologic Evreokastro.

Posibilitățile de divertisment de care dispuneți pe Thassos pornesc de la tavernele și restaurantele cu meniuri specifice și delicioase, continuând cu o serie de cluburi de noapte , cu muzică și dansuri tradiționale, cu nenumăratele magazine și se încheie cu posibilitatea practicării sportului (schi nautic, surfing, scufundari, tenis,etc).

Insula Thassos merită vizitată și admirată!

449 €

Limenaria

455 €

Alexandroupolis

545 €

Skala Potamias

680 €

Skala Rachoniou

725 €

Kavala

HALKIDIKI

Halkidiki situată la o distanță de circa 1151 km de Chișinău, peninsula Halkidki este situată în Grecia, în apropierea orașului Salonic, împărțindu-se în trei brațe: Kassandra, Sithonia și Muntele Athos.

Peninsula este compusă din trei fîșii de pământ ce intră în marea Egee: Kassandra, Sithonia și Muntele Athos. Primele două sunt cele mai dezvoltate. Muntele Athos, fîșia estică, este renumită prin cele douăzeci de mănăstiri împrăștiate pe tot cuprinsul ei. Excursiile cu iahtul de-a lungul coastei oferă cele mai inedite panorame.

Peninsula Halkidiki a fost o populară destinație turistică de vară încă de la sfârșitul anilor 1950, atunci când locuitorii din zona orașului Salonic au început să-și petreacă vacanța de vară în satele de pe coastă. Turiștii închiriau la început camere în casele localnicilor.

Prin anii 1960 au început să viziteze Halkidiki în mod frecvent și turiști din Austria și Germania. Odată cu marele mare boom turistic din anii 1970, întreaga regiune a devenit o destinație turistică. În regiune există un teren de golf și există un plan pentru construirea în viitor a altor patru.

Cea mai frumoasă zonă din nordul Greciei, această peninsulă și-a păstrat dintotdeauna același farmec. Pădurile, plajele cu nisipul fin, golfulețele ascunse, orașele istorice și sătucurile pitorești fac deliciul turiștilor.

Dar Halkidiki oferă mai mult decât soare, mare și plajă. Halkidiki este plin de divertisment, festivaluri şi evenimente culturale. Există 20 de situri arheologice, situri istorice cum ar fi Stagira (unde Aristotel s-a născut) şi peşterile din Petralona, care au fost locuite cu aproximativ 700.000 ani în urmă.

Peninsula este cunoscută pentru producția de măsline și de ulei de măsline. De asemenea, sunt produse diferite soiuri de vin.

 

165 €

Marmaris

205 €

Marmaris

215 €

Marmaris

365 €

Marmaris

505 €

Marmaris

OLYMPIC RIVIERA (PIERIA)

Pierea

 

Halkidiki 

405 €

Izmir

435 €

Izmir

500 €

Izmir

660 €

Izmir

840 €

Izmir

Contactează-ne

(+373) 68 27 27 72

îțî vom crea o ofertă personalizată

Nume :


Email :


Telefon :


Mesaj :