Excursii de grup

organizam călătorii de grup 15-55 persoane

Image

Excursii de grup

Image

Excursii de grup

Image

Excursii de grup

Image

Excursii de grup

Image

Excursii de grup

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

ORGANIZĂM  EXCURSII ȘI DRUMEȚII PENTRU GRUPURI

Suntem aici să vă ajutăm să transformați călătoriile în aventuri de neuitat pentru grupul dvs. Organizăm excursii și drumeții speciale pentru o varietate de grupuri, inclusiv școli, licee, colegii și companii.

Cu experiența noastră vastă în industria turismului de 8 ani, vă oferim posibilitatea de a explora destinații captivante atât în Republica Moldova, cât și în România și Europa.

La Sicro travel / Cunoaște-ți Țara, înțelegem că fiecare grup are nevoi și preferințe unice. De aceea, am creat trasee de excursie bine structurate și variate, care acoperă o gamă largă de interese și dorințe.

Indiferent dacă sunteți în căutarea unei excursii culturale în Istanbul, o călătorie la Orheiul Vechi sau Pădurea Domnească, o vizită la Saharna și Țâpova, un tur la Mănăstirile din Bucovina, sau o aventură pe Transfăgărășan în România, suntem aici pentru a vă ajuta să vă planificați călătoria.

De la explorarea istoriei și culturii bogate din București sau  Brașov la descoperirea frumuseților naturale din Maramureș, Cheile Bicazului și Lacul Roșu, și la vizitarea castelului Peleș și castelului Bran, vă punem la dispoziție o gamă variată de opțiuni pentru a vă alege aventura perfectă.

Pentru a obține o ofertă personalizată pentru grupul dvs., vă invităm să completați formularul de mai jos. Ca agenție de turism dedicată, ne angajăm să vă răspundem în cel mult 24 de ore cu o ofertă adaptată nevoilor și bugetului dvs.

La Agenția noastră de turism, călătoriile nu sunt doar destinații, ci povești de neuitat. Suntem aici să vă ajutăm să transformați visele în realitate și să creați amintiri prețioase pentru grupul dvs.

Alegeți să călătoriți cu noi și bucurați-vă de aventura vieții voastre fără griji suplimentare pe durata excursiei. La Sicro Travel, punem accent pe calitatea serviciilor pentru a vă asigura confortul deplin. Uitați de autocare defecte, de lipsa aerului condiționat sau a conexiunii Wi-Fi, și de cazările neîngrijite. Noi ne preocupăm de toate aceste detalii, astfel încât dvs. să vă puteți bucura de fiecare moment al călătoriei voastre cu liniște și relaxare.

PENTRU CINE

Image

INSTITUȚII DE ÎNVĂȚĂMÂNT

Image

COMPANII

Image

EXCURSII PERSONALIZATE

Despre noi in cifre

Image

8

ANI DE EXPERIENȚĂ

Image

115 545 +

TURIȘTI MULȚUMIȚI

Image

3 000 +

EXCURSII

EI ALEG SĂ CĂLĂTOREASCĂ CU NOI

Franzeluta
Starnet
Farmacia Felicia
Moldcell
Premier Energy
Consiliul raional Dubăsari
Orange
Efes
AUTOMALL
Maib
concordia

CE SPUN CLIENȚII NOȘTRI

Image
Image
Image
Image
Image
Image