Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

APART HOTEL KAMELIA 4*

Star
Star
Star
Star

Apart Hotel Kamelia 4* are acces direct la pârtiile de schi şi este situat în Pamporovo, pe pârtia de schi nr. 7, la o altitudine de 1.650 de metri. Hoelul oferă o piscină interioară, un centru de fitness, o baie de aburi şi o saună finlandeză. Oaspeții au la dispoziție un teren de sport multifuncţional, unde pot juca tenis sau fotbal. Se pot aranja şi tratamente de masaj.
Apartamentele hotelului au mobilier şi accesorii moderne. De asemenea, camerele includ TV cu ecran plat cu canale prin satelit și baie privată, dotată cu duș. Camerele au chicinetă utilată complet, cu o zonă de luat masa şi de living în plan deschis, precum şi un șemineu. Balconul are vedere pitorească la munte.
Accesul la internet WiFi este gratuit în zonele publice. Hotelul oferă serviciu de închirieri auto şi transfer de la/spre aeroport. Hotelul are loc de joacă în interior şi în aer liber. De asemenea, este disponibil un depozit privat pentru echipament de schi.
Cele 2 restaurante ale hotelului oferă o varietate de specialități bulgărești şi europene, precum şi preparate la grătar. Micul dejun și cina sunt oferite la un cost suplimentar.