Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Grecia - o alegere perfectă pentru o vacanță la mare. Cu destinații minunate precum Creta, Halkidiki și Thasos, veți descoperi plaje idilice, istorie fascinantă și ospitalitate grecească tradițională.

Creta: Creta, cea mai mare insulă greacă, încântă cu plaje impresionante, peisaje montane uluitoare și orașe pitorești. Plajele aurii sau cu nisip alb, cum ar fi Balos Beach și Elafonissi Beach, te vor cucerit cu apele lor turcoaz și nisipul fin. Orașele istorice precum Heraklion și Chania oferă explorarea ruinelor antice și a arhitecturii venetiene. Cu peisaje variate, Creta este ideală pentru relaxare, aventuri și descoperiri culturale.

Halkidiki: Halkidiki este celebră pentru cele trei "degete" - Kassandra, Sithonia și Athos - fiecare cu propria sa personalitate. Plajele cu nisip fin și apele cristaline sunt înconjurate de frumuseți naturale, de la păduri de pini la mări turcoaz. Sithonia oferă o atmosferă mai liniștită, perfectă pentru relaxare și scufundări, în timp ce Kassandra are viață de noapte animată și activități diverse. Muntele Athos este cunoscut pentru mănăstirile sale medievale și peisaje montane impresionante.

Thasos: Insula Thasos, cunoscută ca "Insula Smaraldului", te întâmpină cu plaje izolate și vegetație luxuriantă. Plaja Golden Beach este renumită pentru nisipul său fin și sporturile nautice, în timp ce Limenas, capitala insulei, te așteaptă cu străzi pitorești și vestigii istorice. Thasos este un paradis pentru iubitorii naturii, cu peisaje montane și păduri unde poți explora.

Indiferent de destinația din Grecia pe care o alegi, vei experimenta combinația perfectă de relaxare la soare, aventuri culturale și plăceri culinare

  • Creta
  • Halkidiki
  • Thassos
  • Corfu
  • Lefkada
Image

Chania

HYDRAMIS PALACE 4*
Star
Star
Star
Star

De la 788 € / 1 pers

Image

Lassithi

SITIA BEACH RESORT & SPA 5*
Star
Star
Star
Star
Star

De la 778 € / 1 pers

Image

Lassithi

RADISSON BLU BEACH RESORT CRETE 5*
Star
Star
Star
Star
Star

De la 1095 € / 1 pers

*prețul pentru hotel diferă în funcție de data sejurului, numărul de persoane, biletele avia, alți parametri. Completați formularul pentru a obține o ofertă de preț actuală