Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Grecia - o alegere perfectă pentru o vacanță la mare. Cu destinații minunate precum Creta, Halkidiki și Thasos, veți descoperi plaje idilice, istorie fascinantă și ospitalitate grecească tradițională.

Creta: Creta, cea mai mare insulă greacă, încântă cu plaje impresionante, peisaje montane uluitoare și orașe pitorești. Plajele aurii sau cu nisip alb, cum ar fi Balos Beach și Elafonissi Beach, te vor cucerit cu apele lor turcoaz și nisipul fin. Orașele istorice precum Heraklion și Chania oferă explorarea ruinelor antice și a arhitecturii venetiene. Cu peisaje variate, Creta este ideală pentru relaxare, aventuri și descoperiri culturale.

Halkidiki: Halkidiki este celebră pentru cele trei "degete" - Kassandra, Sithonia și Athos - fiecare cu propria sa personalitate. Plajele cu nisip fin și apele cristaline sunt înconjurate de frumuseți naturale, de la păduri de pini la mări turcoaz. Sithonia oferă o atmosferă mai liniștită, perfectă pentru relaxare și scufundări, în timp ce Kassandra are viață de noapte animată și activități diverse. Muntele Athos este cunoscut pentru mănăstirile sale medievale și peisaje montane impresionante.

Thasos: Insula Thasos, cunoscută ca "Insula Smaraldului", te întâmpină cu plaje izolate și vegetație luxuriantă. Plaja Golden Beach este renumită pentru nisipul său fin și sporturile nautice, în timp ce Limenas, capitala insulei, te așteaptă cu străzi pitorești și vestigii istorice. Thasos este un paradis pentru iubitorii naturii, cu peisaje montane și păduri unde poți explora.

Indiferent de destinația din Grecia pe care o alegi, vei experimenta combinația perfectă de relaxare la soare, aventuri culturale și plăceri culinare

  • Creta
  • Halkidiki
  • Thassos
  • Corfu
  • Lefkada
Image

Stalis Elounda Beach

AQUILA ELOUNDA VILLAGE 5* (ADULTS ONLY)
Star
Star
Star
Star
Star

De la 898 € / 1 pers

Hotelul Aquila Elounda Village 5*, cu camere foarte elegante, bungalow-uri și apartamente, se situează într-una dintre cele mai pitorești zone de pe insula Creta și este un hotel destinat exclusiv adulților.

Image

Analipsis

SENSEANA SEA SIDE RESORT & SPA 5*
Star
Star
Star
Star
Star

De la 895 € / 1 pers

SENSEANA Seaside Resort & Spa 5* este amplasat la 80 m de plajă în stațiunea Analipsi și la 20 km de aeroportul Heraklion. Atât cuplurile tinere cât și familiile cu copii apreciază în mod deosebit această locaţie.

Image

Rapaniana, Kolimbari

CAVO SPADA LUXURY SPORTS & LEISURE RESORT 5* - GIANNOULIS
Star
Star
Star
Star
Star

De la 890 € / 1 pers

Cavo Spada Luxury Sports & Leisure Resort 5* se află într-o zonă care îmbină frumuseţea şi liniştea arhipelagurilor cretane cu farmecul vechiului oraş veneţian, fiind situat la 18 km vest de Chania. Hotelul este perfect atât pentru familii cu copii cât și pentru cuplurile tinere.

Image

Skaleta

CRETA ROYAL HOTEL 5* (ADULTS ONLY 16+)
Star
Star
Star
Star
Star

De la 878 € / 1 pers

Creta Royal 5* este un hotel destinat exclusiv adulților, construit pe o plajă cu nisip cu o lungime de 400 de metri, la doar 12 km de centrul orașului Rethymnon de pe Insula Creta. Cuplurile apreciază în mod deosebit această locaţie.

Image

Kalyves

KIANI BEACH RESORT 5*
Star
Star
Star
Star
Star

De la 823 € / 1 pers

Kiani Beach Resort 5* beneficiază de o poziție ideală, chiar pe plaja din stațiunea Kalyves, Insula Creta. Hotelul se află la câțiva km de centrul Chania și la 27 km de aeroportul Chania. Perfect atât pentru familii cu copii cât și pentru cuplurile tinere.

Image

Agia Pelagia

CHC ATHINA PALACE RESORT & SPA 5*
Star
Star
Star
Star
Star

De la 800 € / 1 pers

CHC Athina Palace Resort & Spa 5* se află la 5 km de micul sat Agia Pelagia. Orașul Heraklion este situat la 15 km, iar aeroportul se găsește la 17 km. Hotelul este perfect atât pentru familii cu copii cât și pentru cuplurile tinere.

Image

Agios Nikolaos

BLUE MARINE RESORT & SPA HOTEL 5*
Star
Star
Star
Star
Star

De la 760 € / 1 pers

Hotelul Blue Marine Resort and Spa 5* se află la 6 km de centru şi de portul pitoresc din Agios Nikolaos, iar Heraklion se află la aproximativ 63 km. Perfect atât pentru familii cu copii cât și pentru cuplurile tinere.

Image

Anissaras

SERITA BEACH RESORT 5*
Star
Star
Star
Star
Star

De la 753 € / 1 pers

Serita Beach Resort 5* este situat în Anissaras, la 3 km de Hersonissos, la 22 km de aeroportul Heraklion şi la 24 km de centrul oraşului Heraklion. Hotelul este perfect atât pentru familii cu copii cât și pentru cuplurile tinere.

Image

Stalis

BLUE SEA BEACH AFFILIATED BY MELIA 5* ( EX. ZEUS HOTELS BLUE SEA BEACH)
Star
Star
Star
Star
Star

De la 735 € / 1 pers

Situat chiar pe plaja de nisip din stațiunea Stalis, Blue Sea Beach Hotel 5* este o alegere excelentă pentru vacanță și odihnă. Perfect atât pentru familii cu copii cât și pentru cuplurile tinere.

Image

Agia Pelagia

OUT OF THE BLUE RESORT & SPA 5*
Star
Star
Star
Star
Star

De la 718 € / 1 pers

Veți experimenta servicii de talie internațională la Hotelul Out Of The Blue Resort & Spa 5*. Atât cuplurile tinere cât și familiile cu copii apreciază în mod deosebit această locaţie.

Image

Ammoudara

APOLLONIA BEACH RESORT & SPA 5*
Star
Star
Star
Star
Star

De la 713 € / 1 pers

Veți experimenta servicii de talie internațională la Hotelul Apollonia Beach Resort & Spa 5*. Atât cuplurile tinere cât și familiile cu copii apreciază în mod deosebit această locaţie.

Image

Anissaras

ANNABELLE BEACH RESORT 5*
Star
Star
Star
Star
Star

De la 673 € / 1 pers

Veți experimenta servicii de talie internațională la Hotelul Annabelle Beach Resort 5*. Atât cuplurile tinere cât și familiile cu copii apreciază în mod deosebit această locaţie.

Image

Adelianos Kampos

RETHYMNO PALACE HOTEL 5*
Star
Star
Star
Star
Star

De la 660 € / 1 pers

Veți fi tratat ca o celebritate cu serviciile de talie internațională de la Hotel Rethymno Palace 5*. Atât cuplurile tinere cât și familiile cu copii apreciază în mod deosebit această locaţie.

Image

Anissaras

BELLA BEACH HOTEL 5*
Star
Star
Star
Star
Star

De la 648 € / 1 pers

Veți fi tratat ca o celebritate cu serviciile de talie internațională de la Hotel Bella Beach 5*. Atât cuplurile tinere cât și familiile cu copii apreciază în mod deosebit această locaţie.

Image

Sissi

VASIA RESORT & SPA 5*
Star
Star
Star
Star
Star

De la 623 € / 1 pers

Veți fi tratat ca o celebritate cu serviciile de talie internațională de la Hotel Vasia Resort & Spa 5*. Atât cuplurile tinere cât și familiile cu copii apreciază în mod deosebit această locaţie.

Image

Rethymno

FILION SUITES RESORT & SPA 5*
Star
Star
Star
Star
Star

De la 608 € / 1 pers

Situat în satul pescăresc Bali, Hotelul Filion Suites Resort & Spa 5* se află la 30 km de oraşul pitoresc Rethymno și la 50 de minute de mers cu maşina de aeroportul Heraklion. Cuplurile apreciază în mod deosebit această locaţie.

Image

Georgioupolis

MARE BOUTIQUE HOTEL 4* (ADULTS ONLY)
Star
Star
Star
Star

De la 595 € / 1 pers

Mare Boutique 4* este un hotel rafinat destinat exclusiv adulților, oferind relaxare și ospitalitate cretană cu stil. Cuplurile apreciază în mod deosebit această locaţie.

Image

Georgioupolis

MARE BLUE SUITES 4* (ADULTS ONLY 16+)
Star
Star
Star
Star

De la 588 € / 1 pers

Mare Blue Suites (16+) este situat vizavi de plajă, în stațiunea Georgioupolis. Pitorescul oraș Chania se află la aproximativ 45 km, iar orașul Rethymno se află la 30 km. Cuplurile apreciază în mod deosebit această locaţie.

Image

Platanias Chania

GERANIOTIS BEACH 4*
Star
Star
Star
Star

De la 580 € / 1 pers

Geraniotis Beach Hotel 4* este situat pe teritoriul Platanias, o minunată stațiune bine cunoscută de turiști. Atât cuplurile tinere cât și familiile cu copii apreciază în mod deosebit această locaţie.

Image

Bali

ATALI GRAND RESORT 4*
Star
Star
Star
Star

De la 580 € / 1 pers

Atali Grand Resort 4* este un hotel elegant, situat perfect chiar în inima Cretei, în satul pitoresc de pescari Bali, situat la 53 km de Aeroportul Heraklion. Cuplurile apreciază în mod deosebit această locaţie.

Image

Agia Pelagia

PENINSULA RESORT & SPA 4*
Star
Star
Star
Star

De la 558 € / 1 pers

Peninsula Resort & Spa 4* se află pe coasta de nord a Cretei, la doar 25 km de Heraklion. Atât cuplurile tinere cât și familiile cu copii apreciază în mod deosebit această locaţie.

Image

Hersonissos

HERSONISSOS PALACE HOTEL 5*
Star
Star
Star
Star
Star

De la 550 € / 1 pers

Hotel Hersonissos Palace 5* se află în Limenas Hersonissou, la 60 m de plajă, la 19 km de Nikos Kazantzakis Airport și la 25 km de Heraklion. Perfect atât pentru familii cu copii cât și pentru cuplurile tinere.

Image

Hersonissos

ROYAL & IMPERIAL BELVEDERE HOTEL 4*
Star
Star
Star
Star

De la 548 € / 1 pers

Royal Imperial Belvedere Hotel 4* este situat pe colină, cu o priveliște superbă, înconjurat de lmâi, măslini si palmieri, lângă Hersonissos, la 25 km distanță de orașul Heraklion. Perfect atât pentru familii cu copii cât și pentru cuplurile tinere.

Image

Stalida

KYKNOS BEACH HOTEL & BUNGALOWS 4*
Star

De la 543 € / 1 pers

Kyknos Beach Hotel & Bungalows 4* este situat în partea de nord a insulei Creta, la câțiva metri de o frumoasă plajă de nisip și la mai puțin de 20 de minute cu mașina de aeroportul din Heraklion. Cuplurile apreciază în mod deosebit această locaţie.

Image

Agia Pelagia

ALEXANDER HOUSE 4*
Star
Star
Star
Star

De la 523 € / 1 pers

Hotelul Alexander House 4* este situat în cea mai populară zonă din Agia Pelagia, la doar 20 km de aeroportul Nikos Kazantzakis din Heraklion. Atât cuplurile tinere cât și familiile cu copii apreciază în mod deosebit această locaţie.

Image

Rapaniana, Kolimbari

SELINI SUITES HOTEL & WATER PARK 4*
Star
Star
Star
Star

De la 515 € / 1 pers

Selini Suites Hotel & Water Park 4* este situat la aproximativ 300 m de plaja mixtă (nisip și pietricele) din satul Rapaniana, la aproximativ 4 km de Kolimbari și 35 km de aeroportul din Chania. Cuplurile apreciază în mod deosebit această locaţie.

Image

Hersonissos

SUN BAY HOTEL & WATERPARK 4*
Star
Star
Star
Star

De la 505 € / 1 pers

SunBay Hotel & Water Park 4* este situat în cea mai populară zonă din Hersonissos, la doar 21 km de aeroportul din Heraklion. Atât cuplurile tinere cât și familiile cu copii apreciază în mod deosebit această locaţie.

Image

Hersonissos

MEDITERRANEO HOTEL 4*
Star
Star
Star
Star

De la 493 € / 1 pers

Hotelul Mediterraneo 4* este situat într-una dintre cele mai apreciate zone din Hersonissos, la doar 25 km est de oraşul Heraklion şi de aeroportul acestuia. Atât cuplurile tinere cât și familiile cu copii apreciază în mod deosebit această locaţie.

Image

Agios Nikolaos

MISTRAL BAY HOTEL 4*
Star
Star
Star
Star

De la 450 € / 1 pers

Hotelul Mistral Bay 4 * este situat în inima orașului Agios Nikolaos, la 50 de metri de plajă și are vedere magnifică la golful Mirabello. Atât cuplurile tinere cât și familiile cu copii apreciază în mod deosebit această locaţie.

Image

Hersonissos

SEMIRAMIS VILLAGE HOTEL 4*
Star
Star
Star
Star

De la 433 € / 1 pers

Pentru călătorii care vizitează Hersonissos, Semiramis Village Hotel 4* este o alegere excelentă pentru vacanță și odihnă. Perfect atât pentru familii cu copii cât și pentru cuplurile tinere.

Image

Hersonissos

GOLDEN BEACH HOTEL 4*
Star
Star
Star
Star

De la 413 € / 1 pers

Hotelul Golden Beach 4* se află în Hersonissos la un minut de mers pe jos de plajă. Atât cuplurile tinere cât și familiile cu copii apreciază în mod deosebit această locaţie.

Image

Ammoudara

MARIRENA HOTEL 3*
Star
Star
Star

De la 393 € / 1 pers

Hotelul Marirena 3* este localizat în stațiunea Ammoudara la numai 4 km vest de orașul Heraklion și 100 m de plaja cu nisip fin din zonă. Este locația perfectă pentru cei în căutare de liniște și relaxare.

Image

Bali

MANOS PALACE 4*
Star
Star
Star
Star

De la 383 € / 1 pers

Hotelul Manos Palace 4* este situat în centrul orașului pescăresc Bali și oferă camere cu vedere la mare. Cuplurile apreciază în mod deosebit această locaţie.

Image

Hersonissos

ILIOS 3* Hersonissos
Star
Star
Star

De la 345 € / 1 pers

Hotelul ILIOS 3* este situat în Hersonissos, cea mai populară stațiune de pe coasta de nord a Cretei la aproximativ 26 km de Aeroportul Nikos Kazantzakis și Heraklion, capitala insulei. Cuplurile apreciază în mod deosebit această locaţie.

Image

Stalida

LITSA EFI APARTMENTS 2*
Star
Star

De la 275 € / 1 pers

Litsa Efi Apartments se află în Stalida, la 400 de metri de plaja Alexander și la 800 de metri de plaja Ikaros și Kernos. Cuplurile apreciază în mod deosebit această locaţie.

Image

Georgioupolis

HYDRAMIS PALACE 4*
Star
Star
Star
Star

De la 788 € / 1 pers

Hotelul Hydramis Palace 4* este situat între Rethymno și Chania, pe una dintre cele mai frumoase plaje din Georgioupolis. Atât cuplurile tinere cât și familiile cu copii apreciază în mod deosebit această locaţie.

Image

Sitia

SITIA BEACH CITY RESORT & SPA 5*
Star
Star
Star
Star
Star

De la 698 € / 1 pers

Veți experimenta servicii de talie internațională la Hotelul Sitia Beach City Resort & Spa 5*. Atât cuplurile tinere cât și familiile cu copii apreciază în mod deosebit această locaţie.

Image

Lassithi

RADISSON BLU BEACH RESORT CRETE 5*
Star
Star
Star
Star
Star

De la 1095 € / 1 pers

Radisson Blu Beach Resort Crete 5*, situat pe malul Mării Egee, în orașul Milatos, este înconjurat de apa turcoaz și plaje idilice. Atât cuplurile tinere cât și familiile cu copii apreciază în mod deosebit această locaţie.

Image

Psakoudia

ELINOTEL SERMILIA RESORT 5*
Star
Star
Star
Star
Star

De la 718 € / 1 pers

ELINOTEL SERMILIA RESORT 5* este situat într-o zonă de plajă din Psakoudia la 1 km de centrul orașului. De asemenea, are o plajă privată la 550 metri distanță, care are șezlonguri și umbrele. Hotelul se află la o distanță scurtă de Aeroportul Salonic, situat la 75 km. Cuplurile apreciază în mod deosebit această locaţie.

Image

Possidi

POSSIDI HOLIDAYS 5*
Star
Star
Star
Star
Star

De la 670 € / 1 pers

Hotelul POSSIDI HOLIDAYS 5*, situat pe o plajă privată, la marginea unei păduri de pini, promite vacanțe plăcute, comfortabile și memorabile. Hotelul este o combinație placută a frumuseții naturale a zonei, cu facilități excelente și siguranța unor servicii de înalta calitate.

Image

Nea Potidea

PORTES BEACH HOTEL 4*
Star
Star
Star
Star

De la 596 € / 1 pers

PORTES BEACH HOTEL 4* se află în Kassandra, regiunea Agios Mamas, la 2 km de centrul orașului Nea Potidea, la 4 km de Nea Moudania și la 55 km de aeroportul "Macedonia" Salonic. Este unul dintre cele mai renumite hoteluri din Halkidiki.

Image

Nea Skioni

XENIOS ANASTASIA RESORT & SPA 5*
Star
Star
Star
Star
Star

De la 579 € / 1 pers

XENIOS ANASTASIA RESORT & SPA 5* este situat pe malul Mării Egee, la 3 km de cel mai apropiat sat de pescari și departe de alte hoteluri. Atât cuplurile tinere cât și familiile cu copii apreciază în mod deosebit această locaţie.

Image

Possidi

POSSIDI PARADISE HOTEL 4*
Star
Star
Star
Star

De la 506 € / 1 pers

POSSIDI PARADISE HOTEL 4* se află în Possidi, în peninsula Halkidiki, Kassandra, la cațiva metri de plajă și la 103 km de Salonic. Atât cuplurile tinere cât și familiile cu copii apreciază în mod deosebit această locaţie.

Image

Possidi

XENIOS POSSIDI PARADISE 4*
Star
Star
Star
Star

De la 488 € / 1 pers

XENIOS POSSIDI PARADISE este un hotel de 4 stele, cu o locație minunată pe malul mării și facilități excelente în Peninsula Kassandra din Halkidiki. Atât cuplurile tinere cât și familiile cu copii apreciază în mod deosebit această locaţie.

Image

Pefkohori

ATRIUM HOTEL 4*
Star
Star
Star
Star

De la 485 € / 1 pers

ATRIUM HOTEL 4* este situat în stațiunea Pefkohori, la 700 metri distanță de plajă. Înconjurat de măslini și pini aromatici, hotelul oferă o frumoasă priveliște la apele de culoarea smaraldului din Golful Kassandra. Cuplurile apreciază în mod deosebit această locaţie.

Image

Kriopigi

KRIOPIGI HOTEL 4*
Star
Star
Star
Star

De la 468 € / 1 pers

KRIOPIGI HOTEL 4* este un complex modern, situat pe o culme în Kriopigi (Halkidiki) și la doar 45 minute de Thessaloniki. Atât cuplurile tinere cât și familiile cu copii apreciază în mod deosebit această locaţie.

Image

Polychrono

ROYAL HOTEL POLICHRONO 4*
Star
Star
Star
Star

De la 412 € / 1 pers

ROYAL HOTEL 4* se află într-un sat frumos din Polichrono, Halkidiki, înconjurat de dealuri verzi, la o mic distanță de mare și la 200 de metri de centrul satului. Atât cuplurile tinere cât și familiile cu copii apreciază în mod deosebit această locaţie.

Image

Pefkochori

IOLI VILLAGE 3*
Star
Star
Star

De la 251 € / 1 pers

IOLI VILLAGE 3* este un complex de apartamente situat în localitatea Pefkohori pe coasta de est a peninsulei Kassandra din Halkidiki. Este locația perfectă atât pentru cuplurile tinere cât și pentru familiile cu copii.

Image

Golden Beach Skala Panagia

ALEXANDRA GOLDEN 5* (Adults Only)
Star
Star
Star
Star
Star

De la 1219 € / 1 pers

ALEXANDRA GOLDEN 5* (Adults Only) este un hotel de lux ce atrage turiștii prin stilul său ce îmbină confortul modern cu simplitatea și eleganța. Acest hotel este ideal pentru cuplurile care vor sa se relaxeze într-o ambianță prietenoasă și discretă și să beneficieze de cele mai bune servicii.

Image

Potos

ALEXANDRA ELEGANCE 5*
Star
Star
Star
Star
Star

De la 1216 € / 1 pers

Înconjurat de o grădină luxuriantă cu trandafiri și palmieri, hotelul ALEXANDRA ELEGANCE 5* este amplasat la o scurtă plimbare de satele pitorești Potos și Pefkari de pe insula Thassos, îmbinând arhitectura modernă cu aura Mării Egee. Este locația perfectă atât pentru cuplurile tinere cât și pentru familiile cu copii.

Image

Skala Prinou

ALEA HOTEL & SUITES 4*
Star
Star
Star
Star

De la 738 € / 1 pers

Situat pe coasta vestică a Insulei Thassos într-un decor minunat, cu marea și plaja de nisip alături, ALEA HOTEL & SUITES 4* este un complex unic de petrecere a vacanței. Construit într-un stil modern, oferă o varietate de facilități și servicii. Cuplurile apreciază în mod deosebit această locaţie.

Image

Agios Giannis Lukas

THASSOS GRAND RESORT 5*
Star
Star
Star
Star
Star

De la 542 € / 1 pers

THASSOS GRAND RESORT este un hotel de 5 stele din Thassos. Cu spațiul său amplu, este cea mai pură emanație de lux care vor face oaspeții să se simtă confortabil din prima clipă. Este locația perfectă atât pentru cuplurile tinere cât și pentru familiile cu copii.

Image

Limenaria

THE DOME LUXURY HOTEL 4*
Star
Star
Star
Star

De la 458 € / 1 pers

THE DOME LUXURY HOTEL este un hotel de patru stele situat în frumosul sat Limenaria, în partea de sud-vest a insulei Thassos. Este locația perfectă atât pentru cuplurile tinere cât și pentru familiile cu copii.

Image

Skala Potamia

OCEAN BEACH HOTEL 4*
Star
Star
Star
Star

De la 449 € / 1 pers

OCEAN BEACH HOTEL 4* este situat în stațiunea Skala Potamia din insula Thassos, la aproximativ 150 de metri de plajă. Situat într-o zonă liniștită, plină de verdeață, hotelul reprezintă o variantă relaxantă de cazare în insula Thassos. Cuplurile apreciază în mod deosebit această locaţie.

Image

Potos

ROYAL PARADISE BEACH RESORT & SPA 5*
Star
Star
Star
Star
Star

De la 365 € / 1 pers

Situat în mijlocul naturii între dealurile verzi, nisipul auriu si marea albastră, un mic paradis vă așteaptă pentru a vă întampina cu ospitalitatea pe care o meritați. ROYAL PARADISE BEACH RESORT & SPA 5* - hotelul unde luxul este în competiție cu serviciile de înalta calitate.

Image

Limenaria

THALASSIES NOUVEAU 3*
Star
Star
Star

De la 351 € / 1 pers

THALASSIES NOUVEAU 3* este situat chiar în spatele hotelului Thalassies, la doar 50 m de la malul mării în stațiunea Limenaria la doar câțiva pași de centrul satului Limenaria, iar portul și orașul principal Limenas sunt la 42 km.

Image

Skala Rachoni

RACHONI BAY RESORT 3*
Star
Star
Star

De la 320 € / 1 pers

Hotel RACHONI BAY RESORT 3* este situat în Skala Rachoni. Rachoni Bay se află la 4 km de portul Prinos și la 12 km de portul principal al insulei Thassos. Atât cuplurile tinere cât și familiile cu copii apreciază în mod deosebit această locaţie.

Image

Golden Beach

NATASA HOTEL 3*
Star
Star
Star

De la 185 € / 1 pers

NATASA HOTEL 3* este situat în frumoasa Insulă Thassos, pe drumul de centura Potamia - Scala Potamia, înconjurat de plantații de măslini și la 800 m de mare. Atât cuplurile tinere cât și familiile cu copii apreciază în mod deosebit această locaţie.

Image

Gouvia

COOK'S CLUB CORFU 5*
Star
Star
Star
Star
Star

De la 766 € / 1 pers

COOK'S CLUB CORFU 5* este situat în satul Gouvia din ademenitorul golf Kommeno, una dintre cele mai căutate localități de pe insulă. Atât cuplurile tinere cât și familiile cu copii apreciază în mod deosebit această locaţie.

Image

Corfu Town

CORFU PALACE HOTEL 5*
Star
Star
Star
Star
Star

De la 738 € / 1 pers

CORFU PALACE HOTEL 5* este situat la 400 m de centrul orașului vechi Corfu și oferă priveliști magnifice asupra golfului Garitsa, Vechii Fortărețe și Greciei continentale. Este locația perfectă atât pentru cuplurile tinere cât și pentru familiile cu copii.

Image

Pelekas

MAYOR PELEKAS MONASTERY 5*
Star
Star
Star
Star
Star

De la 587 € / 1 pers

Hotelul MAYOR PELEKAS MONASTERY 5* face parte din lanțul Aquis și este ideal pentru tinerii care își doresc o escapadă într-un loc plin de romantism, dar și pentru familiile cu copii, datorită frumuseții naturale a locurilor și atmosferei relaxante.

Image

Kanoni

CORFU HOLIDAY PALACE 5*
Star
Star
Star
Star
Star

De la 515 € / 1 pers

Situat în Kanoni, la doar 4 km de orașul Kerkyra și la 4 km de aeroport, hotelul dispune de una dintre cele mai bune locații cu o vedere panoramică asupra Mării Ionice. Accesul la plaja privată a hotelului se face cu liftul.

Image

Acharavi

MR & MRS WHITE CORFU COUPLES RETREAT 5* (ADULTS ONLY)
Star
Star
Star
Star
Star

De la 472 € / 1 pers

MR & MRS WHITE CORFU COUPLES RETREAT 5* (ADULTS ONLY) se află în Acharavi, la 800 de metri de cea mai apropiată plajă și are piscină în aer liber. Este locația perfectă pentru cei în căutare de liniște și relaxare.

Image

Kanoni

ARITI GRAND HOTEL 4*
Star
Star
Star
Star

De la 334 € / 1 pers

Hotelul ARITI GRAND 4* este situat central, în stațiunea Kanoni, la 4 km de centrul Corfu și 1 km față de Aeroportul Internaţional Corfu. Este potrivit pentru familii, cupluri și grupuri de toate vârstele.

Image

Karousades

REBECCAS VILLAGE 4*
Star
Star
Star
Star

De la 315 € / 1 pers

Hotelul REBECCAS VILLAGE 4* este situat în zona Karousades, la 2 km de Sidari și la 35 km de orașul Corfu și oferă toate facilitățile necesare petrecerii unui sejur de excepție pe insula Corfu. Cuplurile apreciază în mod deosebit această locaţie.

Image

Sidari

ANGELINA HOTEL 3*
Star
Star
Star

De la 224 € / 1 pers

ANGELINA HOTEL 3* este situat la doar 700 m de centrul oraşului Sidari, cu marea sa varietate de restaurante, taverne şi baruri şi la 300 m de plajă. Este potrivit pentru familii, cupluri și grupuri de toate vârstele.

Image

Gouvia

GOVINO BAY APARTMENTS 3*
Star
Star
Star

De la 190 € / 1 pers

Amplasate în grădini luxuriante, GOVINO BAY APARTMENTS 3* sunt apartamente spațioase situate în apropiere de coastă și la doar o scurtă plimbare de magazine, baruri și restaurante. Atât cuplurile tinere cât și familiile cu copii apreciază în mod deosebit această locaţie.

Image

Nissaki

CORFU AQUAMARINE HOTEL 4* (EX. CORFU RESIDENCE)
Star
Star
Star
Star

De la 172 € / 1 pers

CORFU AQUAMARINE HOTEL 4* (EX. CORFU RESIDENCE) se află în partea de nord-est a frumoasei insule Corfu, în zona Nissaki, la câțiva pași de plajă. Este locația perfectă atât pentru cuplurile tinere cât și pentru familiile cu copii.

Image

Nikiana

CRYSTAL WATERS 4*
Star
Star
Star
Star

De la 611 € / 1 pers

Hotel CRYSTAL WATERS 4* se află în Nikiana, la circa 200 m distanță de plajă și la 11 km de Lefkada Town, capitala insulei. Atât cuplurile tinere cât și familiile cu copii apreciază în mod deosebit această locaţie.

Image

Nikiana

TESORO HOTEL 3*
Star
Star
Star

De la 415 € / 1 pers

HOTELUL TESORO 3* este locul ideal pentru a uita de agitația marilor orașe, combinând liniștea, natura, peisajul fantastic, luxul și bunul gust, astfel încât să ofere un sejur memorabil. Este locația perfectă atât pentru cuplurile tinere cât și pentru familiile cu copii.

Image

Kastrosikia

NINOS GRAND HOTEL & RESORT 4*
Star
Star
Star
Star

De la 410 € / 1 pers

NINOS GRAND HOTEL & RESORT 4* este situat în vestul Greciei foarte aproape de orașul Parga și la doar 18 km de centrul orașului Preveza. Atât cuplurile tinere cât și familiile cu copii apreciază în mod deosebit această locaţie.

Image

Nikiana

ALIKI HOTEL 4*
Star
Star
Star
Star

De la 396 € / 1 pers

ALIKI HOTEL 4* este localizat într-o zonă liniștită, pe o stancă, la 49 m deasupra mării și oferă privilegiul unor vederi impresionante asupra Mării Ionice și a insulelor din apropriere. Este locația perfectă atât pentru cuplurile tinere cât și pentru familiile cu copii.

Image

Lygia

PORTO LIGIA 3*
Star
Star
Star

De la 316 € / 1 pers

Construit în conformitate cu arhitectura ionică și situat în golful pitoresc al zonei Ligia, în contact cu marea, hotelul PORTO LIGIA 3* oferă vederi spectaculoase, stil cosmopolit, liniște și relaxare. Este locația perfectă atât pentru cuplurile tinere cât și pentru familiile cu copii.

Image

Lygia

DIMITRA 3*
Star
Star
Star

De la 277 € / 1 pers

Hotelul DIMITRA 3* este situat în Lygia, la doar 20 km distanță de orașul Preveza și se află lângă plaja privată a Marii Ionice, la 100 metri de drumul central Ligia-Riza. Atât cuplurile tinere cât și familiile cu copii apreciază în mod deosebit această locaţie.

Image

Nikiana

SUMMERTIME INN 3*
Star
Star
Star

De la 242 € / 1 pers

SUMMERTIME INN 3* este un complex de pe insula Lefkada, la 200 metri de plajă şi la 50 metri de centrul localității Nikiana. Atât cuplurile tinere cât și familiile cu copii apreciază în mod deosebit această locaţie.

Image

Kanali

POSEIDON BEACH 4*
Star
Star
Star
Star

De la 225 € / 1 pers

Hotelul POSEIDON BEACH 4* este situat în minunatul Kanali -Kastrosikia Preveza, la 18 km de centrul oraşului Preveza, 30 km de oraşul Lefkada şi la 10 m de apele limpezi ale Mării Ionice. Este locația perfectă atât pentru cuplurile tinere cât și pentru familiile cu copii.

Image

Vrachos

KORALI HOUSE 3*
Star
Star
Star

De la 211 € / 1 pers

KORALI HOUSE 3* reprezintă o locație ideală pentru petrecerea vacanței, unitatea de cazare fiind amplasată la doar 30 de metri distanță de plajă. Perfectă atât pentru familii cu copii cât și pentru cuplurile tinere.

Image

Lygia

THALERO HOLIDAY CENTER 1*
Star

De la 181 € / 1 pers

Hotelul THALERO HOLIDAY CENTER 1* este situat în apropiere de orașul Lefkada, în satul pitoresc Ligia. Plaja locală cu pietriș se află la 300 de metri distanță, iar centrul satului turistic se află la doar 700 de metri distanță. Este alegerea perfectă pentru cei ce caută un mediu liniștit și relaxant.

*prețul pentru hotel diferă în funcție de data sejurului, numărul de persoane, biletele avia, alți parametri. Completați formularul pentru a obține o ofertă de preț actuală