Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Muntenegru, un colț pitoresc al Adriaticii, te așteaptă să descoperi o adevărată oază de relaxare la malul mării. Cu o linie de coastă fermecătoare și peisaje spectaculoase, această destinație oferă o experiență de neuitat pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bucure de frumusețea mării.

Budva, unul dintre cele mai faimoase orașe de pe litoral, este renumit pentru plajele sale atrăgătoare și atmosfera sa animată. Aici, poți alege să te relaxezi pe plaje cu nisip fin și ape cristaline sau să explorezi vechiul oraș, cu străzi înguste de piatră și arhitectură venețiană. Budva oferă, de asemenea, o viață de noapte vibrantă, cu restaurante, baruri și cluburi care îți vor ține distracția în continuare și după lăsarea serii.

Kotor, un alt bijou al Muntenegrului, este renumit pentru frumusețea sa naturală și istoria bogată. Situat într-un spectaculos golf înconjurat de munți, Kotor atrage vizitatori cu străzi pavate și ziduri medievale impresionante. Aici, poți relaxa pe plajele mici și liniștite, sau poți explora împrejurimile, inclusiv celebra Biserică a Sfântului Tripun din secolul al IX-lea.

Plaja Jaz este una dintre cele mai mari și mai populare plaje din Muntenegru, renumită pentru nisipul său fin și apa clară. Este un loc ideal pentru relaxare, înot și practicarea diverselor activități nautice.

Plaja Mogren, situată la doar câțiva pași de vechiul oraș Budva, este împărțită în două secțiuni și este cunoscută pentru priveliștea sa impresionantă și apusurile spectaculoase de soare.

În Muntenegru, vei descoperi mai mult decât doar plaje - vei intra în contact cu o cultură fascinantă, vei explora sate tradiționale pitorești și vei avea oportunitatea de a te bucura de aventuri nautice și gastronomie delicioasă.

  • Budva
Image

Rafailovici

MONTENEGRINA HOTEL & SPA 4*
Star
Star
Star
Star

De la 722 € / 1 pers

*prețul pentru hotel diferă în funcție de data sejurului, numărul de persoane, biletele avia, alți parametri. Completați formularul pentru a obține o ofertă de preț actuală