Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Muntenegru, un colț pitoresc al Adriaticii, te așteaptă să descoperi o adevărată oază de relaxare la malul mării. Cu o linie de coastă fermecătoare și peisaje spectaculoase, această destinație oferă o experiență de neuitat pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bucure de frumusețea mării.

Budva, unul dintre cele mai faimoase orașe de pe litoral, este renumit pentru plajele sale atrăgătoare și atmosfera sa animată. Aici, poți alege să te relaxezi pe plaje cu nisip fin și ape cristaline sau să explorezi vechiul oraș, cu străzi înguste de piatră și arhitectură venețiană. Budva oferă, de asemenea, o viață de noapte vibrantă, cu restaurante, baruri și cluburi care îți vor ține distracția în continuare și după lăsarea serii.

Kotor, un alt bijou al Muntenegrului, este renumit pentru frumusețea sa naturală și istoria bogată. Situat într-un spectaculos golf înconjurat de munți, Kotor atrage vizitatori cu străzi pavate și ziduri medievale impresionante. Aici, poți relaxa pe plajele mici și liniștite, sau poți explora împrejurimile, inclusiv celebra Biserică a Sfântului Tripun din secolul al IX-lea.

Plaja Jaz este una dintre cele mai mari și mai populare plaje din Muntenegru, renumită pentru nisipul său fin și apa clară. Este un loc ideal pentru relaxare, înot și practicarea diverselor activități nautice.

Plaja Mogren, situată la doar câțiva pași de vechiul oraș Budva, este împărțită în două secțiuni și este cunoscută pentru priveliștea sa impresionantă și apusurile spectaculoase de soare.

În Muntenegru, vei descoperi mai mult decât doar plaje - vei intra în contact cu o cultură fascinantă, vei explora sate tradiționale pitorești și vei avea oportunitatea de a te bucura de aventuri nautice și gastronomie delicioasă.

  • Budva
Image

Becici

Tara Hotel 4*
Star
Star
Star
Star

De la 657 € / 1 pers

Hotelul Tara 4* este perfect atât pentru familii cu copii cât și pentru cuplurile tinere și este situat în una dintre cele mai frumoase părți ale coastei Muntenegrului chiar lângă mare, la o sută de metri de faimoasa plajă Becici.

Image

Petrovac

Riva Petrovac 4*
Star
Star
Star
Star

De la 628 € / 1 pers

Hotelul Riva 4* este situat chiar lângă plajă în frumosul oraș de pe litoral, cu vederi fantastice la Marea Adriatică și două insule. Spațiul luxos, ospitalitatea și apropierea de natură vă vor face vacanța de neuitat. Cuplurile apreciază în mod deosebit această locaţie.

Image

Petrovac

Hotel Ami 5* (Ex. Melia Petrovac)
Star
Star
Star
Star
Star

De la 675 € / 1 pers

Hotelul Ami 5* este situat în inima coastei muntenegrene cu vedere la mare, la doar câțiva metri de plajă, aproape de aeroporturile din Podgorica și Tivat. Atât cuplurile tinere cât și familiile cu copii apreciază în mod deosebit această locaţie.

Image

Becici

Montenegro Beach Resort 4*
Star
Star
Star
Star

De la 625 € / 1 pers

Montenegro Beach Resort 4* este situat în stațiunea Becici – un golf pitoresc cu cele mai curate ape, înconjurat de o pădure de conifere și munți frumoși. O promenadă pe malul mării îl leagă de orașul vechi Budva, iar restaurantele și cluburile sale de noapte sunt la doar 2 km.

Image

Budva

Slovenska Plaza Hotel 4*
Star
Star
Star
Star

De la 614 € / 1 pers

Hotelul Slovenska Plaza 4* este situat chiar în Budva la 500 m de centrul orașului, oficiul poștal și stația de autobuz. Puteți merge până în orașul vechi pe poteca pietonală de-a lungul mării. Este potrivit pentru familii, cupluri și grupuri de toate vârstele.

Image

Becici

Lusso Mare 4*
Star
Star
Star
Star

De la 584 € / 1 pers

Hotelul Lusso Mare 4* este situat în Becici, la 2 km de Budva și este locația perfectă pentru cei în căutare de liniște și relaxare. Este potrivit pentru familii, cupluri și grupuri de toate vârstele.

Image

Chan

Montenegro Canj 4*
Star
Star
Star
Star

De la 567 € / 1 pers

Hotelul Montenegro Canj 4* este situat într-una dintre cele mai atractive stațiuni de pe coastă, satul Chan, care este renumit pentru plaja pitorească și marea limpede. Atât cuplurile tinere cât și familiile cu copii apreciază în mod deosebit această locaţie.

Image

Budva

SUZANA 3*
Star
Star
Star

De la 419 € / 1 pers

Oferind cazare de 3 stele, Hotelul SUZANA este situat în Budva, la 700 de metri de plaja Slovenska și la 1,1 km de plaja Dukley. Atât cuplurile tinere cât și familiile cu copii apreciază în mod deosebit această locaţie.

Image

Rafailovici

Garni Hotel Meduza 3*
Star
Star
Star

De la 387 € / 1 pers

Garni Hotel Meduza 3* este o vilă elegantă cu patru etaje și este situată la 50 de metri de mare. Atât cuplurile tinere cât și familiile cu copii apreciază în mod deosebit această locaţie.

Image

Budva

Apartments Rooms Jovana Apt/3*
Star
Star
Star

De la 361 € / 1 pers

Hotelul APARTMENTS ROOMS JOVANA 3* este situat pe teritoriul Budva, o minunată stațiune bine cunoscută de turiști. Atât cuplurile tinere cât și familiile cu copii apreciază în mod deosebit această locaţie.

Image

Rafailovici

MONTENEGRINA HOTEL & SPA 4*
Star
Star
Star
Star

De la 722 € / 1 pers

Situat în Rafailovici, la câțiva pași de plaja Rafailovici, MONTENEGRINA HOTEL & SPA 4* All-Inclusive este o alegere excelentă pentru vacanță și odihnă. Perfect atât pentru familii cu copii cât și pentru cuplurile tinere.

*prețul pentru hotel diferă în funcție de data sejurului, numărul de persoane, biletele avia, alți parametri. Completați formularul pentru a obține o ofertă de preț actuală