Aventură

Aventură pe apă (SUP)

Dănceni
0 zile / 0 Nopți
* achitarea se face exclusiv în lei după cursul comercial MAIB
Detalii tur
Ce este inclus
Itinerar
Galerie
Perioade
Recenzii
Documente

Descoperă plăcerea de a te aventura pe apă cu o activitate ce îmbină relaxarea și adrenalina: Stand-up Paddle (SUP) în Moldova! Pentru cei care cred că au explorat deja toate formele de divertisment activ, avem o provocare care va adăuga vară aceasta o experiență de neuitat la colecția voastră.

Originar din Hawaii, SUP-ul este o formă antică de surf care a cucerit lumea în ultimii ani. Denumirea sa, care se traduce prin "vâslire în picioare", spune totul despre esența acestui sport: ești tu, placa, și apa. Dacă te-ai minunat vreodată privind surfarii care dansează printre valuri și ai visat să fii în locul lor, acum e momentul să trăiești visul chiar aici, în Moldova. La evenimentele noastre, îți oferim tot ce ai nevoie pentru a te bucura de o plimbare pe apă: o placă gonflabilă stabilă și o vâslă, pregătite să te poarte într-o aventură memorabilă.

Nu ai nevoie de mare sau valuri pentru a te bucura de SUP. Acest sport se poate practica pe orice corp de apă liniștit: lacuri, râuri sau bazine. Important este să avem parte de vreme bună, fără ploaie sau vânt puternic, pentru a ne asigura că experiența ta este cât mai plăcută.

SUP-ul este uimitor de simplu de învățat și nu necesită condiție fizică specială. Tot ce ai nevoie este să-ți păstrezi echilibrul – și dacă ai reușit vreodată să stai drept într-un troleibuz fără să te ții de ceva, atunci poți face SUP. Experiența pe apă te va recompensa cu mult mai multe emoții pozitive decât orice călătorie cu transportul în comun.

Noi îți oferim tot echipamentul necesar: placă, vâslă, lesă, vestă de salvare și un sac etanș pentru obiectele tale personale.

Nu lăsa vara să treacă fără să experimentezi magia SUP-ului. Rezervă-ți acum locul la una dintre sesiunile noastre și pregătește-te să descoperi o nouă pasiune pe apele Moldovei. #SicroTravel te așteaptă să te bucuri de aventura pe care nu o vei uita!

Mai multe Mai puțin

Ce este inclus

Placa gonflabilă SUP
Vestă de salvare
Sac ermetic pentru lucruri personale
Instructaj

Cheltuieli suplimentare

Program

Itinerar

Perioade

Recenzii

Tururi RECOMANDATE

Tur cu ATV Aventură

Cimișlia

Tur cu ATV nu este programat

De la 150 € / 1 pers

More