Aventură

Aventură pe apă (SUP)

Dănceni
0 zile / 0 Nopți
* achitare se face exclusiv in lei după cursul comercial MAIB
Detalii tur
Ce este inclus
Itinerar
Galerie
Perioade
Recenzii
Documente

Ești pasionat de odihna activă și crezi că ai încercat deja toate sporturile posibile din Moldova? Noi, #cunoastetitara, ne-am setat drept obiectiv principal să nu lăsăm pe nimeni să se plictisească vara asta.

Stand-up Paddle-ul (SUP) este un sport vechi hawaian, care a devenit foarte popular câțiva ani în urmă. În traducere înseamnă „vâslit din picioare” și asta vorbește de la sine. Cu siguranță ai urmărit nu doar o dată surferii care înfruntă valurile de pe mări și oceane și te-ai gândit cât de fain ar fi să fii și tu acolo, pe o placă. Acum ai această ocazie în Moldova. Organizăm evenimente în cadrul cărora poți lua o placă gonflabilă mare și extrem de stabilă și o vâslă, și  poți gusta dintr-o experiență unică.

Chiar dacă îți pare că pentru sporturile asociate cu plăci ai nevoie de valuri, cu stand-up paddle-ul lucrurile stau altfel, acesta poate fi practicat pe orice lac, râu sau acumulare de apă. Totuși, plimbarea poate avea loc doar în condiții meteorologice favorabile, fără ploi sau vânt puternic.

Un sport pe care-l înveți în câteva minute 

Stand-up puddle-ul este foarte ușor de învățat și nu necesită o pregătire fizică specială. Tot ce trebuie să faci este să-ți menții echilibrul. Acum serios, cu toții am încercat măcar o dată să ne menținem echilibrul într-un troleibuz fără a ne sprijini de o bară. Ei bine, cam asta ai de făcut și în stand up paddle, să-ți menții echilibrul, doar rezultatul oferă senzații mult mai tari într-un anturaj mult mai plăcut decât a unui troleibuz îmbulzit de oameni.

Punem la dispoziție: placa, vâsle, lesa, vestă de salvare și un sac ermetic (pentru depozitarea lucrurilor personale).

Mai multe Mai puțin

Ce este inclus

Placa gonflabilă SUP
vestă de salvare
sac ermetic pentru lucruri personale
Instructaj

Cheltuieli suplimentare

Program

Itinerar

Perioade

Recenzii