Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Descoperă frumusețea ascunsă a coastelor albaneze pentru o vacanță la mare cu adevărat memorabilă! Albania, un paradis nedescoperit de mulți, te așteaptă cu plaje spectaculoase, ape limpezi și atmosferă autentică.

Plajele nesfârșite ale Albaniei te îmbie cu nisip fin și ape cristaline de un albastru vibrant. De la Riviera Albaneză până la plajele ascunse ale Golfului Ksamil, fiecare colț al acestei țări dezvăluie o nouă bijuterie pe țărmul mării. Snorkelingul și scufundările în apele cristaline îți dezvăluie un univers subacvatic bogat și fascinant.

Dar Albania este mult mai mult decât plaje. În timpul pauzelor dintre sesiuni de relaxare la soare, poți explora orașe antice pitorești precum Butrint sau Gjirokastër, cu străzi înguste de piatră și arhitectură captivantă.

Bucură-te de delicii culinare autentice în restaurantele locale, unde vei descoperi arome tradiționale și preparate proaspete de pește. Nu uita să încerci "fruta deti", o delicatesă albaneză de fructe de mare gătite cu măiestrie.

În Albania, vei fi captivat de ospitalitatea caldă a localnicilor și de atmosfera relaxantă. Este destinația perfectă pentru cei care doresc să evadeze de la agitația și să se bucure de soare, mare și autenticitate. 

*prețul pentru hotel diferă în funcție de data sejurului, numărul de persoane, biletele avia, alți parametri. Completați formularul pentru a obține o ofertă de preț actuală