Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Odihna la mare în Turcia este o experiență de neuitat, oferind combinația perfectă între plaje spectaculoase, ape cristaline și servicii de calitate superioară. Turcia este renumită pentru stațiunile sale de pe litoralul Mării Mediterane și al Mării Egee, care atrag anual milioane de turiști în căutarea relaxării și distracției.

Printre cele mai bune stațiuni de odihnă la mare în Turcia se numără:

Antalya: Cunoscută sub denumirea de "Riviera Turcă", Antalya oferă o combinație frumoasă între istorie și plaje magnifice. Stațiunile Lara Beach și Konyaaltı Beach sunt celebre pentru nisipul fin și apele limpezi.

Bodrum: Cu portul său pitoresc și castele medievale, Bodrum este o destinație elegantă pe litoralul Mării Egee. Plajele Gumbet și Bitez sunt populare pentru sporturile nautice și viața de noapte vibrantă.

Marmaris: Cunoscută pentru portul său natural și promenada vibrantă, Marmaris oferă plaje înconjurată de dealuri pitorești. Plaja Icmeler și plaja Long Beach sunt printre cele mai populare.

Kuşadası: Aflată în apropierea ruinelor anticelor Efes și a insulei grecești Samos, Kuşadası este un punct de atracție culturală și istorică. Plajele Ladies Beach și Love Beach sunt ideale pentru relaxare.

Side: Un oraș antic cu ruine bine conservate și plaje frumoase, Side este o destinație fascinantă. Plajele Side Beach și Kumköy Beach oferă oportunități excelente de relaxare și distracție.

Alanya: Cu faimosul său castel și peisaje impresionante, Alanya este o destinație populară pentru turiști. Plajele Cleopatra și Keykubat sunt perfecte pentru odihnă și activități recreative.

Belek: Cunoscută pentru terenurile sale de golf de calibru mondial și stațiunile de lux, Belek oferă plaje frumoase și facilități excelente.

Fethiye: Cu portul său pitoresc și insulele învecinate, Fethiye oferă plaje naturale și o atmosferă relaxantă. Plajele Ölüdeniz și Calis Beach sunt celebre pentru frumusețea lor.

Indiferent de stațiunea aleasă, veți avea oportunitatea de a vă bucura de soare, nisip și mare, precum și de a explora atracțiile locale, de la piețele tradiționale și străduțele înguste până la monumentele istorice și culturale. Serviciile de ospitalitate și gastronomia turcească vor completa perfect experiența dumneavoastră de odihnă la mare în Turcia.

  • Alanya
  • Side
  • Antalya
  • Bodrum
  • Kusadasi
  • Marmaris
  • Kemer
  • Belek
Image

Alanya

MONTE CARLO HOTEL 4*
Star
Star
Star
Star

De la 463 € / 1 pers

Hotelul Monte Carlo 4* este situat la doar 90 de metri de plajă, în orașul Alanya din Turcia. Atât cuplurile tinere cât și familiile cu copii apreciază în mod deosebit această locaţie.

Image

Alanya

KIRMAN LEODIKYA RESORT 5*
Star
Star
Star
Star
Star

De la 720 € / 1 pers

Luxosul hotel de cinci stele Kirman Leodikya Resort este situat între Alanya și Manavgat, pe una dintre cele mai bune coaste ale Mării Mediterane. Perfect atât pentru tineri, cât și pentru familiile cu copii.

Image

Alanya

KIRMAN HOTELS SIDERA LUXURY & SPA 5*
Star
Star
Star
Star
Star

De la 688 € / 1 pers

Kirman Hotels Sidera Luxury & Spa este situat pe una dintre cele mai bune coaste Karaburun, între Alanya și Manavgat. Hotelul este perfect atât pentru familii cu copii cât și pentru cuplurile tinere.

Image

Alanya

QUATTRO BEACH SPA & RESORT 5*
Star
Star
Star
Star
Star

De la 630 € / 1 pers

Quattro Beach Spa & Resort 5* este situat pe plaja din stațiunea Konakli, zona Alanya, la aproximativ 12 km distanță de centrul stațiunii Alanya. Atât cuplurile tinere cât și familiile cu copii apreciază în mod deosebit această locaţie.

Image

Alanya

SAPHIR RESORT & SPA 5*
Star
Star
Star
Star
Star

De la 585 € / 1 pers

Hotelul Saphir Resort & Spa 5* este situat la 32 km de centrul oraşului Alanya. Aeroportul Antalya se află la mai puţin de 100 km. Atât cuplurile tinere cât și familiile cu copii apreciază în mod deosebit această locaţie.

Image

Alanya

SAPHIR HOTEL & VILLAS 5*
Star
Star
Star
Star
Star

De la 543 € / 1 pers

Situat direct pe malul mării, Saphir Hotel & Villas 5* se află la 14 km de centrul oraşului Alanya. Aeroportul din Antalya este la 115 km. Atât cuplurile tinere cât și familiile cu copii apreciază în mod deosebit această locaţie.

Image

Alanya

UTOPIA RESORT & RESIDENCE 5*
Star
Star
Star
Star
Star

De la 553 € / 1 pers

Utopia Resort & Residence este un complex de 5 stele de lux din Alanya situat pe plaja din Incekum la 500 m distanta de orașul Avsallar. Atât cuplurile tinere cât și familiile cu copii apreciază în mod deosebit această locaţie.

Image

Alanya

MICHELL HOTEL 5*
Star
Star
Star
Star
Star

De la 498 € / 1 pers

Situat între Munţii Taurus şi Marea Mediterană, Michell Hotel & Spa are o plajă privată aflată la doar 400 de metri. Atât cuplurile tinere cât și familiile cu copii apreciază în mod deosebit această locaţie.

Image

Alanya

LONICERA RESORT HOTEL 5*
Star
Star
Star
Star
Star

De la 485 € / 1 pers

Veți fi tratat ca o celebritate cu serviciile de talie internațională de la Lonicera Resort & Spa Hotel - Ultra All Inclusive. Atât cuplurile tinere cât și familiile cu copii apreciază în mod deosebit această locaţie.

Image

Alanya

CLUB HOTEL ANJELIQ 5*
Star
Star
Star
Star
Star

De la 463 € / 1 pers

Club Hotel Anjeliq 5* este situat convenabil în apropiere de atracțiile locale, ceea ce îl face un loc ideal pentru o vacanță relaxantă. Cuplurile apreciază în mod deosebit această locaţie.

Image

Alanya

Q AVENTURA PARK HOTEL 5*
Star
Star
Star
Star
Star

De la 463 € / 1 pers

Hotelul Q Aventura Park este situat în satul turistic Okurcalar, la 88 km de Aeroportul Antalya, la 33 km de Alanya. Atât cuplurile tinere cât și familiile cu copii apreciază în mod deosebit această locaţie.

Image

Alanya

CONCORDIA CELES BEACH 5*
Star
Star
Star
Star
Star

De la 443 € / 1 pers

Concordia Celes Beach Hotel 5* - Ultra All Inclusive este situat în oraşul Okurcalar la malul mării. Atât cuplurile tinere cât și familiile cu copii apreciază în mod deosebit această locaţie.

Image

Alanya

DRITA HOTEL RESORT & SPA 5*
Star
Star
Star
Star
Star

De la 433 € / 1 pers

Camerele cu vedere la Munţii Taurus sau la Marea Mediterană, servicii excelente, facilităţi de agrement fac din Drita Hotel Resort & Spa 5* o alegere ideală pentru vacanţa dumneavoastră.

Image

Alanya

ANTIQUE ROMAN PALACE 5*
Star
Star
Star
Star
Star

De la 570 € / 1 pers

Veți fi tratat ca o celebritate cu servicii de talie internațională la Hotel Antique Roman Palace 5* - Adults Only Ultra All Inclusive. Cuplurile apreciază în mod deosebit această locaţie.

Image

Alanya

ANITAS BEACH HOTEL 4*
Star
Star
Star
Star

De la 455 € / 1 pers

ANITAS BEACH HOTEL 4* este amplasat chiar pe o plajă privată în Konaklı/Alanya. Atât cuplurile tinere cât și familiile cu copii apreciază în mod deosebit această locaţie.

Image

Alanya

BLUE FISH HOTEL 4*
Star
Star
Star
Star

De la 433 € / 1 pers

Căutați un loc de cazare în Alanya? Fermecătorul Blue Fish Hotel vă oferă tot ce este mai bun din această regiune. Cuplurile apreciază în mod deosebit această locaţie.

Image

Alanya

BLUE WAVE HOTEL 4*
Star
Star
Star
Star

De la 415 € / 1 pers

BLUE WAVE HOTEL 4* oferă servicii de 4 stele cu conceptul all-inclusive, se află la 2 km de centrul orașului Alanya, la 125 km de Aeroportul Antalya și la 37 km de Aeroportul Gazipașa. Cuplurile apreciază în mod deosebit această locaţie.

Image

Alanya

RUBI PLATINUM SPA RESORT & SUITES 5*
Star
Star
Star
Star
Star

De la 718 € / 1 pers

Rubi Platinum Spa Resort & Suites 5* - un hotel confortabil pe malul mării oferă tot ce aveți nevoie pentru un sejur impecabil. Perfect atât pentru tineri, cât și pentru familiile cu copii.

Image

Alanya

UTOPIA WORLD HOTEL 5*
Star
Star
Star
Star
Star

De la 643 € / 1 pers

Hotelul Utopia World 5* este situat pe un vârf de stâncă de pe Coasta Alanya şi are vedere la Marea Mediterană. Vacanța va fi cu siguranță la cel mai înalt nivel. Atât cuplurile tinere cât și familiile cu copii apreciază în mod deosebit această locaţie.

Image

Alanya

QUATTRO FAMILY CLUB DEM 5*
Star
Star
Star
Star
Star

De la 630 € / 1 pers

Quattro Family Club Dem Hotel 5* este amplasat în natură și se află la 110 km față de aeroportul din Antalya și la numai 12 km față de centrul orașului Alanya. Atât cuplurile tinere cât și familiile cu copii apreciază în mod deosebit această locaţie.

Image

Alanya

GOLD ISLAND 5*
Star
Star
Star
Star
Star

De la 533 € / 1 pers

Amplasat pe o peninsulă naturală frumoasă, înconjurată de ape turcoaz, Gold Island Hotel 5* are o arhitectură unică. Atât cuplurile tinere cât și familiile cu copii apreciază în mod deosebit această locaţie.

Image

Alanya

ORANGE COUNTY RESORT HOTEL ALANYA 5*
Star
Star
Star
Star
Star

De la 533 € / 1 pers

Hotelul Orange County Resort (ex. Vikingen Quality Resort) este situat la 90 km de aeroportul din Antalya și la 30 km de oraşul Alanya si Side si la 15 km de Manavgat, pe malul mării.

Image

Alanya

ROYAL GARDEN BEACH 5*
Star
Star
Star
Star
Star

De la 515 € / 1 pers

Royal Garden Beach Hotel 5* se află la la 14 km de centrul oraşului Antalya, iar aeroportul din Antalya este la 25 de minute de mers cu maşina. Atât cuplurile tinere cât și familiile cu copii apreciază în mod deosebit această locaţie.

Image

Antalya

CLUB TURTAS BEACH HOTEL 4*
Star
Star
Star
Star

De la 438 € / 1 pers

Hotelul Club Turtas 4* se află în Alanya și are un aquapark de 5 tobogane, 3 piscine exterioare. Hotelul este recomandat pentru familii cu copii.

Image

Alanya

Q PREMIUM RESORT 5*
Star
Star
Star
Star
Star

De la 475 € / 1 pers

Hotelul Q Premium Resort 5* este un hotel de lux care oferă servicii de o calitate înaltă. Hotelul este potrivit pentru recreere activă atât pentru familii cu copii cât și pentru tineri.

Image

Alanya

THE LUMOS DELUXE RESORT HOTEL & SPA 5*
Star
Star
Star
Star
Star

De la 448 € / 1 pers

The Lumos Deluxe Resort Hotel & Spa 5* este situat în regiunea Kargicak, în apropiere de plaja cu nisip și pietricele.

Image

Side

ROYAL ATLANTIS SPA & RESORT 5*
Star
Star
Star
Star
Star

De la 655 € / 1 pers

Situat în Side, la 11 km de oraşul antic Side, Royal Atlantis Spa & Resort 5* oferă servicii de cea mai înaltă calitate. Atât cuplurile tinere cât și familiile cu copii apreciază în mod deosebit această locaţie.

Image

Side

TURAN PRINCE HOTEL 5* (EX. SENTIDO TURAN PRINCE)
Star
Star
Star
Star
Star

De la 585 € / 1 pers

Veți experimenta servicii de talie internațională la Hotel Turan Prince 5*. Atât cuplurile tinere cât și familiile cu copii apreciază în mod deosebit această locaţie.

Image

Side

VONRESORT ELITE 5*
Star
Star
Star
Star
Star

De la 610 € / 1 pers

VONRESORT Elite 5* este o alegere excelentă pentru cei care vizitează Colakli. Atât cuplurile tinere cât și familiile cu copii apreciază în mod deosebit această locaţie.

Image

Side

VONRESORT GOLDEN BEACH 5* (ex. Von Club Golden Beach 5*)
Star
Star
Star
Star
Star

De la 558 € / 1 pers

Hotelul VonResort Golden Beach 5* este situat la 10 km de Side, la doar 350 de metri de malul mării. Atât cuplurile tinere cât și familiile cu copii apreciază în mod deosebit această locaţie.

Image

Side

CRYSTAL ADMIRAL RESORT SUITES & SPA 5*
Star
Star
Star
Star
Star

De la 550 € / 1 pers

Crystal Admiral Resort Suites & Spa -  All Inclusive se află în Side și este situat la 80 km de Aeroportul Internațional Antalya și la 85 km de centrul orașului Antalya. Hotelul este perfect atât pentru familii cu copii cât și pentru cuplurile tinere.

Image

Side

JADORE DELUXE HOTEL & SPA 5*
Star
Star
Star
Star
Star

De la 488 € / 1 pers

Veți fi tratat ca o celebritate cu serviciile de talie internațională de la J'adore Deluxe Hotel & Spa Ultra All Inclusive. Atât cuplurile tinere cât și familiile cu copii apreciază în mod deosebit această locaţie.

Image

Side

SULTAN OF DREAMS 5*
Star
Star
Star
Star
Star

De la 478 € / 1 pers

Hotel Sultan Of Dreams este situat in Side, la 12 km de Manavgat, 75 km de aeroport si 50 km de centrul orasului Alanya. Atât cuplurile tinere cât și familiile cu copii apreciază în mod deosebit această locaţie.

Image

Side

LIU RESORTS 5*
Star
Star
Star
Star
Star

De la 785 € / 1 pers

LIU RESORTS 5* este potrivit pentru familiile cu copii și pentru cupluri.

Image

Side

KIRMAN HOTELS SIDEMARIN BEACH & SPA 5*
Star
Star
Star
Star
Star

De la 780 € / 1 pers

KIRMAN HOTELS SIDEMARIN BEACH & SPA 5* este potrivit pentru familii cu copii și cupluri.

Image

Side

ROYAL DRAGON HOTEL 5*
Star
Star
Star
Star
Star

De la 690 € / 1 pers

ROYAL DRAGON HOTEL 5* este potrivit pentru familii cu copii și cupluri.

Image

Side

ROYAL ALHAMBRA PALACE 5*
Star
Star
Star
Star
Star

De la 643 € / 1 pers

Deschis in 2012, cu o suprafata totala de 60.000 mp, hotelul este situat la 9 km de Side, 14 km de Manavgat si la 40 km de aeroportul din Antalya.

Image

Side

BOSPHORUS SORGUN HOTEL 5*
Star
Star
Star
Star
Star

De la 610 € / 1 pers

Hotelul Bosphorus Sorgun este localizat in apropierea centrului turistic Sorgun, la 110 m de plaja, 5 km de Side, 5 km de Manavgat, 54 km de aeroportul din Antalya, 64 km de centrul orasului Antalya, 40 minute de terenurile de golf din Belek.

Image

Side

VONRESORT GOLDEN COAST 5*
Star
Star
Star
Star
Star

De la 585 € / 1 pers

VONRESORT Golden Coast 5* este situat la 55 km de aeroportul Antalya, la 9 km de orașul Side, în localitatea Colakli, pe malul mării. Atât cuplurile tinere cât și familiile cu copii apreciază în mod deosebit această locaţie.

Image

Side

ALBA QUEEN HOTEL 5*
Star
Star
Star
Star
Star

De la 500 € / 1 pers

Hotel Alba Queen Side este situat la 55 km de aeroportul Antalya, la 8 km de Side, la 100 m de plaja. Construit in 2008, cu o suprafata totala de 18750 mp, hotelul dispune de 4 corpuri a cate 5 etaje.

Image

Side

ROYAL TAJ MAHAL HOTEL 5*
Star
Star
Star
Star
Star

De la 730 € / 1 pers

Hotelul Royal Taj Mahal 5* este situat pe malul mării, la 5 km de centrul orașului Side. Perfect atât pentru tineri, cât și pentru familiile cu copii.

Image

Side

HORUS PARADISE LUXURY RESORT HOTEL 5*
Star
Star
Star
Star
Star

De la 513 € / 1 pers

Hotelul Horus Paradise Luxury Resort este situat la 60 km de aeroportul orasului Antalya, la 1 km de orasul Side, pe malul marii.

Image

Side

SULTAN OF SIDE 5*
Star
Star
Star
Star
Star

De la 448 € / 1 pers

Hotelul SULTAN OF SIDE 5* se află la mai puțin de 10 km de Side și oferă oaspeților săi multe servicii și o locație excelentă. Atât cuplurile tinere cât și familiile cu copii apreciază în mod deosebit această locaţie.

Image

Antalya

DELPHIN IMPERIAL LARA 5*
Star
Star
Star
Star
Star

De la 878 € / 1 pers

Hotelul Delphin Imperial Lara 5* se află la la 15 km de centrul oraşului Antalya, iar aeroportul din Antalya este la 20 de minute de mers cu maşina. Atât cuplurile tinere cât și familiile cu copii apreciază în mod deosebit această locaţie.

Image

Antalya

DELPHIN BE GRAND RESORT 5*
Star
Star
Star
Star
Star

De la 850 € / 1 pers

Veți experimenta servicii de talie internațională la Delphin BE Grand Resort 5*. Atât cuplurile tinere cât și familiile cu copii apreciază în mod deosebit această locaţie.

Image

Antalya

DELPHIN PALACE HOTEL 5*
Star
Star
Star
Star
Star

De la 755 € / 1 pers

Veți experimenta servicii de talie internațională la Delphin Palace Hotel 5*. Atât cuplurile tinere cât și familiile cu copii apreciază în mod deosebit această locaţie.

Image

Antalya

FAME RESIDENCE LARA & SPA 5*
Star
Star
Star
Star
Star

De la 613 € / 1 pers

Hotel Fame Residence Lara este potrivit pentru familiile cu copii, pentru cupluri și seniori.

Image

Antalya

NIRVANA COSMOPOLITAN 5*
Star
Star
Star
Star
Star

De la 908 € / 1 pers

Nirvana Cosmopolitan este un hotel de cinci stele situat pe plaja din Lara, la 9 km de aeroportul Antalya si 12 km de centrul orasului Antalya.

Image

Antalya

SHERWOOD EXCLUSIVE LARA 5*
Star
Star
Star
Star
Star

De la 778 € / 1 pers

Acest complex de lux situat pe malul mării are o plajă privată cu nisip şi un debarcader. Complexul include piscine în aer liber, tobogane cu apă, saună şi baie turcească. În întreaga proprietate este disponibil acces gratuit la internet WiFi.

Image

Antalya

TITANIC DELUXE LARA 5*
Star
Star
Star
Star
Star

De la 763 € / 1 pers

Acest complex de lux situat pe malul mării are o plajă privată cu nisip şi un debarcader.

Image

Antalya

ROYAL WINGS HOTEL 5*
Star
Star
Star
Star
Star

De la 723 € / 1 pers

Localizare: deschis in 2005, cu o suprafata totala de 72.000mp, hotelul este situat pe plaja din Lara, la 17 km de aeroportul din Antalya.

Image

Antalya

VENEZIA PALACE DELUXE RESORT HOTEL 5*
Star
Star
Star
Star
Star

De la 650 € / 1 pers

Hotelul Venezia Palace Deluxe Resort a fost conceput ca o copie a Pieţei San Marco din Veneţia şi este situat pe un teren de 10 hectare.

Image

Antalya

PORTO BELLO HOTEL RESORT & SPA 5*
Star
Star
Star
Star
Star

De la 643 € / 1 pers

Hotel Portobello Resort & Spa situat pe faimoasa plaja Konyaalti, la 8 km față de centrul Antalyei și la 18 km distanța de aeroportul Anatlya.

Image

Antalya

TOPKAPI PALACE SWANDOR HOTELS 5*
Star
Star
Star
Star
Star

De la 693 € / 1 pers

Hotel Swandor Topkapi Palace 5* se află în regiunea Kundu, cu o ultimă renovare făcută în 2018. Hotel recomandat pentru familii cu copii cît și pentru cupluri.

Image

Antalya

ROYAL SEGINUS HOTEL 5*
Star
Star
Star
Star
Star

De la 688 € / 1 pers

Royal Seginus se află în Lara și este potrvit atît pentru cupluri cît și pentru familii cu copii.

Image

Antalya

TITANIC MARDAN PALACE 5*
Star
Star
Star
Star
Star

De la 840 € / 1 pers

Hotel Mardan Palace 5* este considerat cel mai luxos hotel din Antalya și se mândreşte cu una dintre cele mai mari piscine în aer liber din Europa. Atât cuplurile tinere cât și familiile cu copii apreciază în mod deosebit această locaţie.

Image

Bodrum

LA BLANCHE ISLAND BODRUM 5*
Star
Star
Star
Star
Star

De la 1015 € / 1 pers

Image

Bodrum

DUJA BODRUM 5*
Star
Star
Star
Star
Star

De la 875 € / 1 pers

Image

Kusadasi

KORUMAR EPHESUS BEACH&SPA RESORT 5*
Star
Star
Star
Star
Star

De la 1095 € / 1 pers

Image

Kusadasi

RICHMOND EPHESUS RESORT HOTEL 5*
Star
Star
Star
Star
Star

De la 835 € / 1 pers

Image

Kusadasi

KUSADASI PALM WINGS BEACH RESORT 5*
Star
Star
Star
Star
Star

De la 770 € / 1 pers

Image

Marmaris

CASA DE MARIS 5*
Star
Star
Star
Star
Star

De la 1020 € / 1 pers

Image

Marmaris

ORKA LOTUS BEACH 5*
Star
Star
Star
Star
Star

De la 885 € / 1 pers

Image

Marmaris

IDEAL PRIME BEACH HOTEL 5*
Star
Star
Star
Star
Star

De la 775 € / 1 pers

Image

Kemer

GURAL PREMIER TEKIROVA 5*
Star
Star
Star
Star
Star

De la 1420 € / 1 pers

Hotelul Gural Premier Tekirova All-Inclusive este situat pe plaja din Tekirova și se află la 70 km de Aeroportul Internațional Antalya. Atât cuplurile tinere cât și familiile cu copii apreciază în mod deosebit această locaţie.

Image

Kemer

RIXOS PREMIUM TEKIROVA 5*
Star
Star
Star
Star
Star

De la 833 € / 1 pers

Situat la malul mării, Hotelul Rixos Premium Tekirova 5* oferă servicii de cea mai înaltă calitate. Atât cuplurile tinere cât și familiile cu copii apreciază în mod deosebit această locaţie.

Image

Kemer

RIXOS SUNGATE 5*
Star
Star
Star
Star
Star

De la 785 € / 1 pers

Hotelul Rixos Sungate 5* este situat în Beldibi, la 50 km de Aeroportul Antalya. Atât cuplurile tinere cât și familiile cu copii apreciază în mod deosebit această locaţie.

Image

Kemer

SHERWOOD EXCLUSIVE KEMER 5*
Star
Star
Star
Star
Star

De la 695 € / 1 pers

Hotelul Sherwood Exclusive Kemer 5* este situat lângă orașul Kemer, în satul Goynuk, pe malul mării. Perfect atât pentru tineri, cât și pentru familiile cu copii.

Image

Kemer

RAI PREMIUM TEKIROVA 5* (EX. QUEEN'S PARK TEKIROVA)
Star
Star
Star
Star
Star

De la 645 € / 1 pers

Veți experimenta servicii de talie internațională la Hotel Rai Premium Tekirova 5*. Atât cuplurile tinere cât și familiile cu copii apreciază în mod deosebit această locaţie.

Image

Kemer

LIMAK LIMRA HOTEL & RESORT 5*
Star
Star
Star
Star
Star

De la 620 € / 1 pers

Veți experimenta servicii de talie internațională la Limak Limra Hotel & Resort Kemer. Atât cuplurile tinere cât și familiile cu copii apreciază în mod deosebit această locaţie.

Image

Kemer

KILIKYA PALACE GOYNUK 5*
Star
Star
Star
Star
Star

De la 583 € / 1 pers

Situat la malul mării, hotelul Kilikya Palace Goynuk 5* oferă servicii de cea mai înaltă calitate. Atât cuplurile tinere cât și familiile cu copii apreciază în mod deosebit această locaţie.

Image

Kemer

QUEEN'S PARK LE JARDIN RESORT HOTEL 5*
Star
Star
Star
Star
Star

De la 528 € / 1 pers

Situat la malul mării, hotelul Queen's Park Le Jardin Resort 5* oferă servicii de cea mai înaltă calitate. Atât cuplurile tinere cât și familiile cu copii apreciază în mod deosebit această locaţie.

Image

Kemer

QUEEN'S PARK RESORT GOYNUK 5*
Star
Star
Star
Star
Star

De la 518 € / 1 pers

Hotelul Queen's Park Resort Goynuk 5* este situat la 7 km de centrul oraşului Kemer. Aeroportul Antalya se află la 92 km. Atât cuplurile tinere cât și familiile cu copii apreciază în mod deosebit această locaţie.

Image

Kemer

CRYSTAL FLORA BEACH RESORT KEMER 5*
Star
Star
Star
Star
Star

De la 560 € / 1 pers

Experimentați servicii de talie internațională la Crystal Flora Beach Resort - Ultimate All Inclusive. Atât cuplurile tinere cât și familiile cu copii apreciază în mod deosebit această locaţie.

Image

Kemer

CRYSTAL AURA BEACH RESORT & SPA 5*
Star
Star
Star
Star
Star

De la 485 € / 1 pers

Situat la doar câţiva paşi de malul mării, Crystal Aura Beach Resort & Spa - Ultimate All Inclusive, oferă servicii de cea mai înaltă calitate. Atât cuplurile tinere cât și familiile cu copii apreciază în mod deosebit această locaţie.

Image

Kemer

ONKEL HOTELS BELDIBI RESORT 5*
Star
Star
Star
Star
Star

De la 478 € / 1 pers

Onkel Resort Hotel 5* este situat printre principalele obiective turistice și obiective istorice și are 137 de camere. Atât cuplurile tinere cât și familiile cu copii apreciază în mod deosebit această locaţie.

Image

Kemer

FAME BEACH HOTEL (EX FAME RESIDENCE PARK) 4*
Star
Star
Star
Star

De la 475 € / 1 pers

Situat în Kemer, la 700 de metri de plaja Ayisigi, Hotelul Fame Beach 4* oferă oaspeților săi o multitudine de servicii și o zonă excelentă. Cuplurile apreciază în mod deosebit această locaţie.

Image

Kemer

ALVA DONNA WORLD PALACE 5*
Star
Star
Star
Star
Star

De la 723 € / 1 pers

Hotelul ALVA DONNA WORLD PALACE 5* este potrivit pentru familii cu copii, cupluri, persoane în etate.

Image

Kemer

AKKA ANTEDON HOTEL 5*
Star
Star
Star
Star
Star

De la 750 € / 1 pers

Hotelul Akka Antedon 5* este un complex luxos situat lângă o plajă lungă cu nisip și pietriș, la o scurtă călătorie cu mașina de sudul Antalyei. Perfect atât pentru tineri, cât și pentru familiile cu copii.

Image

Kemer

AMARA PREMIER PALACE 5*
Star
Star
Star
Star
Star

De la 623 € / 1 pers

Hotelul Amara Premier Palace este potrivit pentru cupluri, familii cu copii, persoane în etate.

Image

Kemer

CRYSTAL DE LUXE RESORT & SPA 5*
Star
Star
Star
Star
Star

De la 543 € / 1 pers

Veți experimenta servicii de talie internațională la Crystal De Luxe Resort & Spa - All Inclusive. Atât cuplurile tinere cât și familiile cu copii apreciază în mod deosebit această locaţie.

Image

Kemer

ORANGE COUNTY RESORT HOTEL KEMER (18+) 5*
Star
Star
Star
Star
Star

De la 553 € / 1 pers

Amenajată după arhitectura din secolul al XVI-lea din Amsterdam, acest hotel modern all-inclusive are o plajă privată de-a lungul Mării Mediterane și un debarcader privat

Image

Kemer

DOSINIA LUXURY RESORT 5*
Star
Star
Star
Star
Star

De la 523 € / 1 pers

Localizare: Acest hotel este la 6 minute pe jos față de plajă, situat în Beldibi, la 5 km de parcul Beldibi Beach. Situat în Beldibi, Dosinia Luxury Resort se afla la 32 km distanta de Antalya

Image

Kemer

BELPOINT BEACH HOTEL 4*
Star
Star
Star
Star

De la 330 € / 1 pers

Hotelul BELPOINT BEACH 4* este situat in zona statiunii Beldibi. Atât cuplurile tinere cât și familiile cu copii apreciază în mod deosebit această locaţie.

Image

Kemer

FAME RESIDENCE GOYNUK 4*
Star
Star
Star
Star

De la 495 € / 1 pers

Hotelul Fame Residence Göynük 4* este situat pe coasta mediteraneană, oferind oaspeților săi multe servicii într-o zonă excelentă. Cuplurile apreciază în mod deosebit această locaţie.

Image

Kemer

AKKA ALINDA HOTEL 5*
Star
Star
Star
Star
Star

De la 620 € / 1 pers

Hotelul Akka Alinda 5* este situat la poalele munților Beydaglari în regiunea Kiris, la 7 km de Kemer și la 40 km de Antalya. Atât cuplurile tinere cât și familiile cu copii apreciază în mod deosebit această locaţie.

Image

Kemer

CLUB MARCO POLO 5*
Star
Star
Star
Star
Star

De la 680 € / 1 pers

Image

Belek

GURAL PREMIER BELEK 5*
Star
Star
Star
Star
Star

De la 1098 € / 1 pers

Veți experimenta servicii de talie internațională la Gural Premier Belek 5*. Vacanța va fi cu siguranță la cel mai înalt nivel. Atât cuplurile tinere cât și familiile cu copii apreciază în mod deosebit această locaţie.

Image

Belek

GLORIA SERENITY RESORT 5*
Star
Star
Star
Star
Star

De la 1275 € / 1 pers

Veți experimenta servicii de talie internațională la Gloria Serenity Resort 5*. Vacanța va fi cu siguranță la cel mai înalt nivel. Atât cuplurile tinere cât și familiile cu copii apreciază în mod deosebit această locaţie.

Image

Belek

ELA EXCELLENCE RESORT HOTEL 5*
Star
Star
Star
Star
Star

De la 1085 € / 1 pers

Ela Excellence Resort Hotel 5* se află pe malul mării și este situat la 2 km de Belek și la 45 km de Aeroportul Antalya. Atât cuplurile tinere cât și familiile cu copii apreciază în mod deosebit această locaţie.

Image

Belek

GLORIA VERDE RESORT 5*
Star
Star
Star
Star
Star

De la 1080 € / 1 pers

Situat la malul mării, Hotelul Gloria Verde Resort 5* oferă servicii de cea mai înaltă calitate. Atât cuplurile tinere cât și familiile cu copii apreciază în mod deosebit această locaţie.

Image

Belek

RIXOS PREMIUM BELEK 5*
Star
Star
Star
Star
Star

De la 1290 € / 1 pers

Veți experimenta servicii de talie internațională la Hotelul Rixos Premium Belek 5*. Atât cuplurile tinere cât și familiile cu copii apreciază în mod deosebit această locaţie.

Image

Belek

PAPILLON ZEUGMA 5*
Star
Star
Star
Star
Star

De la 870 € / 1 pers

Hotelul Papillon Zeugma 5* este situat pe malul mării, la 35 km de Aeroportul Antalya. Oferă o zonă verde compactă, servicii de calitate, camere în stil clasic, o plajă privată cu nisip, un loc de joacă și o bună animație. Hotelul este perfect pentru o vacanță relaxantă în familie.

Image

Belek

PAPILLON AYSCHA RESORT & SPA 5*
Star
Star
Star
Star
Star

De la 833 € / 1 pers

Hotelul Papillon Ayscha Resort & Spa 5* este situat în apropiere de orașul Antalya, în satul stațiune Belek. Atât cuplurile tinere cât și familiile cu copii apreciază în mod deosebit această locaţie.

Image

Belek

KIRMAN HOTELS BELAZUR RESORT & SPA 5*
Star
Star
Star
Star
Star

De la 735 € / 1 pers

Kirman Hotels Belazur Resort & Spa 5* este situat la 8 km de Belek și Serik și la 33 km de Aeroportul Antalya. Hotelul este perfect atât pentru familii cu copii cât și pentru cuplurile tinere.

Image

Belek

LIMAK ARCADIA SPORT RESORT BELEK 5*
Star
Star
Star
Star
Star

De la 698 € / 1 pers

Limak Arcadia Sport Resort Belek 5* este situat chiar pe plajă, cu vedere directă la Marea Mediterană. Hotelul este perfect atât pentru familii cu copii cât și pentru cuplurile tinere.

Image

Belek

TUI MAGIC LIFE BELEK 5*
Star
Star
Star
Star
Star

De la 845 € / 1 pers

TUI Magic Life Belek se află la doar 40 km de centrul orașului Antalya și la 31 km de Aeroportul Antalya. Atât cuplurile tinere cât și familiile cu copii apreciază în mod deosebit această locaţie.

Image

Belek

CRYSTAL TAT BEACH GOLF RESORT & SPA 5*
Star
Star
Star
Star
Star

De la 593 € / 1 pers

Crystal Tat Beach Golf Resort & Spa - Ultimate All Inclusive de pe litoralul Mării Mediterane oferă unităţi de cazare de lux şi facilităţi generoase de agrement. Atât cuplurile tinere cât și familiile cu copii apreciază în mod deosebit această locaţie.

Image

Belek

CRYSTAL WATERWORLD RESORT & SPA 5*
Star
Star
Star
Star
Star

De la 535 € / 1 pers

Crystal Waterworld Resort & Spa - Ultimate All Inclusive are o locaţie la malul mării şi plajă de nisip privată, lungă de 500 de metri. Atât cuplurile tinere cât și familiile cu copii apreciază în mod deosebit această locaţie.

Image

Belek

PAPILLON BELVIL 5*
Star
Star
Star
Star
Star

De la 855 € / 1 pers

Hotelul Papillon Belvil 5* este situat pe prima linie de coastă, înconjurat de o pădure de pini. Perfect atât pentru tineri, cât și pentru familiile cu copii.

Image

Belek

CRYSTAL FAMILY RESORT & SPA 5*
Star
Star
Star
Star
Star

De la 545 € / 1 pers

Veți experimenta servicii de talie internațională la Crystal Family Resort & Spa - All Inclusive. Atât cuplurile tinere cât și familiile cu copii apreciază în mod deosebit această locaţie.

Image

Belek

LIMAK ARCADIA HOTEL & RESORT 5*
Star
Star
Star
Star
Star

De la 635 € / 1 pers

Hotelul Limak Arcadia Hotel & Resort 5* este situat în Belek, la 35 km de aeroportul din Antalya și la 40 km de Antalya. Atât cuplurile tinere cât și familiile cu copii apreciază în mod deosebit această locaţie.

Image

Belek

ORANGE COUNTY RESORT HOTEL BELEK 5*
Star
Star
Star
Star
Star

De la 550 € / 1 pers

Situat în Belek, lângă o plajă privată proprie. Hotelul se află la doar 500 m de centrul localității Boğazkent din districtul Serik. La proprietate este disponibilă parcare gratuită. Există 3 piscine în aer liber şi 1 piscină interioară. Hotelul oferă bucătărie deschisă, mâncăruri organice din bucătăria olandeză şi delicatese otomane.

Image

Belek

AMON HOTELS BELEK 5*
Star
Star
Star
Star
Star

De la 508 € / 1 pers

Amon Hotel se afla la 19 km de Aeroportul Antalya. Punctele de interes populare din apropierea hotelului includ plaja Kadriye, parcul tematic The Land of Legends si Gradina Tolerantei.

Image

Belek

SENSITIVE PREMIUM RESORT & SPA 5*
Star
Star
Star
Star
Star

De la 463 € / 1 pers

Hotelul Sensitive Premium Resort & Spa este situat pe malul mării.

Image

Belek

ADAM&EVE ADULTS ONLY (+16) 5*
Star
Star
Star
Star
Star

De la 778 € / 1 pers

Având un decor luminos în stil futurist, Adam & Eve - Adult Only oferă camere şi vile în sistem self-catering pe țărmul Mării Mediterane, la 5 minute pe jos față de plajă.

Image

Belek

CRYSTAL PARAISO VERDE RESORT & SPA 5*
Star
Star
Star
Star
Star

De la 580 € / 1 pers

Hotel Crystal Paraiso Verde este localizat la 250 m de plaja proprie, recomandat pentru familii cu copii.

Image

Belek

PINE BEACH BELEK 5*
Star
Star
Star
Star
Star

De la 635 € / 1 pers

Pine Beach Belek 5* este situat într-o pădure de pini, la 3 km de Belek, 33 km de aeroportul Antalya și la 45 km de centrul orașului Antalya.

*prețul pentru hotel diferă în funcție de data sejurului, numărul de persoane, biletele avia, alți parametri. Completați formularul pentru a obține o ofertă de preț actuală