Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

VONRESORT GOLDEN BEACH 5* (ex. Von Club Golden Beach 5*)

Star
Star
Star
Star
Star

Von Resort Golden Beach se află la 10 kilometri de centrul popular al orașului de stațiune Side. Hotelul este situat pe prima linie, oferind acces spre plajele luxoase din sudul Turciei. Așezat pe o suprafață de 120 000 metri pătrați, combină în sine cabane confortabile, înconjurate de o grădină îngrijită și pitorească. Datorită plantelor înflorite și atmosferei plăcute, hotelul crează condiții ideale pentru o vacanță plină, iar varietatea divertismentului pentru toate vârstele îl introduc în lista celor mai bune opțiuni de odihnă cu familia. Pătrunderea în atmosfera confortului transformă acest loc în unul special.  
Hotelul utilizează sistemul Ultra All Inclusive. Restaurantele, cafenelele și barurile organizează 5 mese cu bucate la alegere. Alimentația este organizată conform principiului mesei de tip bufet, oferind meniu cu bucate din carne, fructe de mare, legume și fructe.
Este disponibilă și livrarea în camere. Alături de piscine și pe plajă funcționează bufet și cafenele, unde se propun gustări, pe lângă băuturi.
Sistemul alimentației: mic dejun, mic dejun târziu, prânz, cina, supa de noapte.
Hotelul dispune de plajă privată și amenajată. Malul se află la 300 de metri de complex. Intrarea confortabilă în mare și nisip curat. Hotelul are servicii și lucruri fără plată: umbrele, șezlonguri, saltele, prosoape, cabine de schimb, cabine de duș, bar pe plajă. Cu plată suplimentară puteți comanda servicii de windsurfing și schi nautic.
Facilitățile din camere depind de tipurile de apartamente. În camere există podea ceramică, undele camere sunt cu terase și balcoane cu vedere spre parc sau litoral. Echipamente din cameră standard: uscător de păr, telefon, televiziune cu satelit, minibar, safeu, aer condiționat, balcon/terasă.
Activități accesibile (fără plată): aerobic în apă, aerobic, biliard, bocha, show/programe de seară, darts, minifotbal, aquapark. Activități cu plată: bowling.
Pentru copii - programe de animație, piscină cu adâncime mică. În hotel există miniclub pentru copiii de la 4 până la 12 ani. În aquapark sunt tobogane pe apă și evenimente sportive.
Teritoriul spațios al hotelului este înconjurat de spații verzi și grădină, care se potrivesc pentru plimbări. Oaspeții au acces la câteva piscine, aquapark, centru Spa și dig cu infrastructură de relaxare cu o suprafață de 1800 m.p.
Locații din apropiere - Antalya – 65 km, Aeroport – 55 km, Aspendos – 25 km, Manavgat – 17 km, Side – 10 km, Colakli – 4 km.