Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

CLUB MARCO POLO 5*

Star
Star
Star
Star
Star

Renovat în anul 2022, Club Marco Polo - Premium All Inclusive se află pe coasta mediteraneană, pe o suprafață de 12,7 ha, și oferă o plajă privată cu nisip şi pietriș. Proprietatea oferă 6 piscine în aer liber, un parc acvatic, un centru spa şi 4 terenuri de tenis. De asemenea, există un club pentru copii.
Marco Polo pune la dispoziție camere spațioase decorate modern și dotate cu sistem de aer condiționat split. Acestea sunt dotate cu aer condiționat şi TV LCD. Toate camerele au balcon cu vedere la mare, la grădină sau la munte.
Proprietatea include 5 restaurante care oferă o varietate de opțiuni. Restaurantul Turkuaz servește toate cele 4 mese tip bufet, iar celelalte 4 restaurante sunt à la carte. Oaspeții pot savura mâncăruri cu fructe de mare la Restaurantul Marin, iar restaurantul Gusto servește o gamă largă de mâncăruri din bucătăria italiană, fructe de mare și fripturi. Pasha Garden Grill servește mâncăruri tradiționale turcești la grătar. Bistro Pushkin oferă mâncăruri din bucătăria internațională. La proprietate există și 3 baruri.