Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

JADORE DELUXE HOTEL & SPA 5*

Star
Star
Star
Star
Star

Oferind o piscină sezonieră în aer liber, centru de fitness, grădină și parcare privată gratuită, J'adore Deluxe Ultra All Inclusive Hotel & Spa este situat în Side, la 1,7 km de plaja Titreyengol. Toate camerele hotelului de 5 stele au vedere la piscină. Sunt disponibile o saună și un hamam. Recepția este deschisă 24 de ore pe zi. Există un club pentru copii și Wi-Fi gratuit. Sunt disponibile transferuri la și de la aeroport.
Fiecare cameră are aer condiționat, TV cu ecran plat, dulap, prosoape și lenjerie de pat. Au baie privată și terasă cu vedere la oraș. Un aparat de cafea este inclus ca standard. Oaspeții pot rezerva o cameră cu balcon sau vedere la mare. Toate camerele sunt dotate cu seif.
Sunt disponibile opțiuni de mic dejun continental, vegan sau halal. Restaurantul de la J'adore Deluxe Hotel & Spa este specializat în bucătăria chinezească, greacă și italiană. La cerere, pot fi preparate preparate vegetariane, fără lactoză și halal.
La proprietate există un loc de joacă pentru copii. Puteți juca tenis de masă și darts la J'adore Deluxe Hotel & Spa. De asemenea sunt disponibile închirieri auto.
Plaja Sorgun este la 2,3 km, iar Green Canyon este la 23 km de hotel. Aeroportul Antalya este la 76 km de J'adore Deluxe Hotel & Spa.