Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

ROYAL TAJ MAHAL HOTEL 5*

Star
Star
Star
Star
Star

Acest hotel este regal prin nume și regal prin natură, cu o gamă largă de piscine, mâncare și divertisment pentru toată familia.
Royal Taj Mahal Hotel 5* se ridică cu adevărat la înălțimea titlului său. Această proprietate grandioasă de pe malul mării are toate turnurile și are trei piscine în aer liber, o listă de sporturi acvatice și un centru spa de ultimă generație. În ceea ce privește mâncarea, configurația All Inclusive include un restaurant tip bufet și o selecție mare de baruri.
Hotelul se află chiar lângă o plajă, care este împodobită cu un bar și găzduiește petreceri regulate. Există multe aici și pentru familii, inclusiv un mini-parc acvatic, un club pentru copii și un teren de târguri.
Facilități hotel: restaurant principal, meniu dietetic, 3 restaurante A la Carte (pescăresc, asiatic, italian, cu rezervare în prealabil - contra cost), patiserie, cafenea, 9 baruri (dispuse în diverse locații ale hotelului), piscină exterioară (2700mp), piscină interioară (460mp), centru SPA, doctor (contra cost), aqua park, coafor, spălătorie, curățătorie chimica, magazine, internet Wi-Fi (gratuit în lobby - varianta de mare viteză este contra cost), internet-cafe (contra cost), sală de conferințe, rent-a-car (contra cost), sală fitness, saună, tenis de masă, teren de tenis, darts, club, aerobică, volei pe plajă, baie turcească, aqua aerobic, mini-club (4-12 ani), loc de joacă, luna park, plajă privată (nisipoasă; umbrelutele și șezlongurile sunt oferite gratuit), amfiteatru (1000 de locuri).
Hotelul este situat pe plajă, la 48 km de aeroportul din Antalya, la 10 km de Manavgat și la 5 km de Side.