Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

ELA EXCELLENCE RESORT HOTEL 5*

Star
Star
Star
Star
Star

Ela Excellence Resort Hotel 5* se află pe malul mării și are o plajă privată de 270 de metri, cu un debarcader spațios. Situat într-o zonă cu 15 terenuri de golf, hotelul oferă piscine în aer liber, tobogane de apă şi facilități spa precum saună şi baie turcească. Proprietatea are şi o zonă verde de 11 ha, unde oaspeții se pot bucura de atmosfera mediteraneană. 
Printre facilități se numără o sală de cinema, bufet, evenimente active și educative pentru copii de toate vârstele, centru SPA, programe sportive și de divertisment pentru adulți, parc acvatic și restaurante pentru întreaga familie.
Centrul orașului Belek se află la doar 1,2 km de Ela Excellence Resort Belek, iar centrul orașului Antalya este la 42 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Antalya, situat la 33 km de proprietate.
Ela Excellence Resort Belek pune la dispoziție numeroase facilități unicat concepute special pentru copii, printre care un miniclub cu camere de supraveghere, proiecții de filme pentru copii şi o varietate de jocuri de societate. În plus, există și piscine pentru copii și bebeluși. În funcție de perioada anului, copiii pot participa la activități agricole precum culesul de măsline şi plantarea de flori în grădină, deschizându-le noi orizonturi prin crearea unei legături cu natura.