Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

KIRMAN HOTELS SIDERA LUXURY & SPA 5*

Star
Star
Star
Star
Star

Situat chiar pe malul mării, acest hotel are piscine interioare și în aer liber, facilități spa și o zonă de plajă privată. Oferă camere cu aer condiționat, TV prin satelit și balcon.
Camerele de la Kirman Hotels Sidera Luxury & Spa au mobilier modern. Fiecare cameră include baie privată, dotată cu articole de toaletă și uscător de păr. Facilitățile standard includ un minibar.
În fiecare zi este oferit un mic dejun tip bufet. La restaurantele à la carte, oaspeții pot savura preparate din bucătăria mediteraneeană și otomană. Restaurantul tip bufet servește mâncăruri turcești și internaționale.
Facilitățile spa includ baie turcească, saună și săli de fitness; pot fi oferite și servicii de masaj. La Kirman Hotels Sidera Luxury & Spa, oaspeții pot juca tenis, biliard și tenis de masă. Există, de asemenea, minicluburi pentru copii.
Situat la doar 30 km de centrul orașului Side, Kirman Hotels Sidera Luxury & Spa se află la 30 de minute de mers cu mașina de cascada Manavgat. Aeroportul Antalya se află la 90 km. Oaspeții au la dispoziție o parcare privată gratuită.