Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

BLUE FISH HOTEL 4*

Star
Star
Star
Star

Situat pe coastă, Hotelul Blue Fish 4* este la doar 50 de metri de zona sa de plajă privată. Hotelul oferă o piscină în aer liber, piscină pentru copii şi tobogane de apă.
Camerele de la Blue Fish Hotel sunt decorate elegant pentru a crea un decor cald. Toate camerele includ aer condiţionat, TV prin satelit şi minifrigider. De asemenea, au balcon cu vedere la mare şi la piscină sau la grădină.
Restaurantul are zone de luat masa în interior şi în aer liber. Micul dejun, prânzul şi cina sunt servite sub formă de bufet. Barul oferă băuturi răcoritoare lângă piscină.
Oaspeţii au la dispoziţie un centru de fitness sau pot juca volei în timpul zilei. Echipa de divertisment prezintă spectacole în fiecare seară.
Există un pasaj subteran pe sub şosea, pentru acces uşor la plajă. Puteți vizita Castelul Syedra sau Hamaxia, ambele ruine antice populare printre turiști. Centrul oraşului Alanya şi Castelul Alanya sunt la 10 km de hotel. Aeroportul Antalya este situat la 120 km.
Un alt confort pentru oaspeți este parcarea gratuită.
În timp ce sunteți aici, asigurați-vă că vizitați unele dintre restaurantele mediteraneene care includ Lokus Balik Restaurant, Green Garden Restaurant & Bar și Roka Marina, toate la mică distanță de Blue Fish Hotel.