Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

QUATTRO FAMILY CLUB DEM 5*

Star
Star
Star
Star
Star

Quattro Family Club Dem Hotel 5* este potrivit pentru familii, se întinde pe 33.000 mp de teren și este situat în districtul Konakli, la aproximativ 12 km de populara stațiune Alanya. Bucurându-se de o locație pe malul mării, hotelul este format dintr-o clădire principală și blocuri de camere de grădină, înconjurate de o grădină botanică. Dispunând de o gamă largă de facilități potrivite pentru majoritatea vârstelor, există o gamă de piscine în aer liber care se adresează atât celor cărora le place activitatea, cât și celor care preferă liniștea și o serie de activități de divertisment. Camerele sunt mobilate modern și echipate pentru confortul oaspeților.
Transportul local, precum și o stație de taxi pot fi găsite în apropierea hotelului, permițând acces facil în Alanya, precum și în jurul zonei locale.
Facilități camere - pat dublu, baie, duș, uscător de păr, balcon, seif, încălzire reglabilă individual, aer condiționat reglabil individual, TV prin satelit, facilități pentru prepararea de ceai și cafea, minifrigider.
În restaurantul hotelului sunt servite preparate proaspete sub formă de bufet suedez. Capacitatea restaurantului este de 294 înauntru și 308 locuri afară, la piscină.