Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

BELPOINT BEACH HOTEL 4*

Star
Star
Star
Star

Situat în stațiunea Beldibi, Hotelul Belpoint Beach 4* își întâmpină oaspeții cu conceptul all inclusive, camere confortabile și calitatea serviciilor profesionale. 

De asemenea, hotelul oferă o plajă privată cu pietriș, un restaurant, mai multe baruri, o piscină în aer liber, un centru spa cu saună și hamam. Pentru copii există un loc de joacă și o piscină cu două tobogane.

Camerele sunt dotate cu TV prin satelit, telefon, frigider, aer condiționat, balcon, iar Wi-Fi-ul este disponibil în întreaga proprietate. Oferă duș, seif, baie privată, uscător de păr și articole de toaletă gratuite. Vă puteți bucura de vedere la grădină din toate camerele.

Unitatea de cazare este situata la aproximativ 40 km de aeroportul Antalya si in vecinatatea Beldibi Sahil. Atracțiile aflate la 15 minute de mers cu mașina de acest hotel din Kemer includ Dinopark Antalya.

Printre facilități și atracții găsiți piscină pentru copii, piscină în aer liber, parcare, biliard, baschet, volei, tenis de masă, baie turcească, saună, spa, masaj, restaurant, bar, bar la piscină, discotecă / club de noapte.