Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

AKKA ANTEDON HOTEL 5*

Star
Star
Star
Star
Star

Situat pe malul mării, la o scurtă călătorie cu mașina la sud de Antalya, Akka Antedon Hotel - Premium Ultra All Inclusive este un complex de lux așezat lângă o plajă lungă cu nisip și pietriș, cu o piscină în aer liber în stil lagună, un teren de tenis, un parc acvatic şi un elegant centru spa şi de fitness.
Oferind facilități extinse și unice, special concepute pentru copii, Akka Antedon Hotel - Premium Ultra All Inclusive pune la dispoziție și un mini club, sesiuni de proiecții de filme și o varietate de jocuri. Hotelul are și piscine pentru copii. Personalul de divertisment al hotelului organizează evenimente pentru copii cu teme precum Peter Pan, pirați și petreceri în pijama. Copiii pot participa la diferite activități ecologice, printre care plantarea copacilor și grădinăritul.
Akka Antedon Hotel - Premium Ultra All Inclusive oferă un restaurant special pentru copii și un loc de joacă, iar pentru a menține inspirația copiilor, sunt disponibile activități creative precum origami, cursuri de gătit, ateliere de artizanat și puzzle-uri.
Pentru un plus de confort, se oferă serviciu de babysitting, disponibil la cerere și la un cost suplimentar. De asemenea, se oferă în mod gratuit cadă, pătuț, cărucior, aparat pentru monitorizare audio al bebelușilor și scaun înalt pentru copii. Printre alte facilități pentru copii se numără încălzitor de biberoane și blender pentru prepararea hranei.