Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

TITANIC MARDAN PALACE 5*

Star
Star
Star
Star
Star

Titanic Mardan Palace 5* a fost renovat în 2019 și este considerat cel mai luxos hotel din Antalya și chiar din Europa, amintind de opulența hotelurilor din Las Vegas. Hotelul a fost inaugurat in 2009 de miliardarului rus din Azerbaijan - Telman Ismailov, numele hotelului fiind dat în onoarea tatălui său. Acest complex grandios se mândreşte cu una dintre cele mai mari piscine în aer liber din Europa, de aproximativ 16,000 metri pătrați (a treia din lume), unde o plimbare cu gondola sultanului de la un capăt la altul ia aproape 30 de minute.
Acest complex se mândrește şi cu cele 8 restaurante à la carte. Titanic Mardan Palace pune la dispoziție o zonă de plajă privată și camere cu articole de toaletă de lux.
Toate camerele au balcon cu vedere la Munții Taurus, la Marea Mediterană sau la piscină. De asemenea, fiecare cameră este prevăzută cu instalație de aer condiţionat şi iluminat, controlat prin telecomandă.
Restaurante separate servesc preparate internaționale. Restaurantul principal oferă toate mesele. Barul de pe acoperiș oferă vedere la complex şi la mare.
Centrul SPA de lux oferă terapii, un centru de fitness ultramodern şi o sală de meditație cu vedere la piscina interioară. Centrul de înfrumusețare și tratament oferă ședințe de îngrijire facială şi corporală.
Centrul orașului Antalya este situat la doar 15 km, respectiv la 20 de minute de mers cu maşina.