Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

LIMAK ARCADIA HOTEL & RESORT 5*

Star
Star
Star
Star
Star

Această destinație de vacanță dispune de un număr imens de servicii, fără de care este greu să ne imaginăm o vacanță de lux.
Principalul avantaj al hotelului este, desigur, concentrarea sa pe wellness. Are un centru spa cu o varietate de tratamente, săli de masaj, un jacuzzi, o saună și o baie de aburi. În același timp, nu uitați de restaurantele și barurile magnifice, unde veți găsi cele mai delicioase preparate din toate bucătăriile lumii, precum și băuturi excelente. Bijuteria coroanei acestui paradis alimentar este patiseria, care servește dulciuri locale incredibil de delicioase, precum și deserturi din multe bucătării din alte țări.
La hotelul de 5 stele Limak Arcadia din Belek, vă asigurați oportunitatea de a vă angaja în toate tipurile posibile de sporturi acvatice. Pentru aceasta, hotelul dispune de o mulțime de echipamente și traineri profesioniști. Limak Arcadia are propria sa plajă privată cu nisip fin, unde relaxarea vă va oferi un bronz încântător. În plus, hotelul are mai multe piscine, inclusiv pentru copii și adulți. Unele dintre ele sunt dotate cu tobogane cu apă, iar unele au terase pentru plajă.
Hotelul are, de asemenea, animație excelentă, o selecție mare de spectacole de divertisment, discoteca proprie, mai multe magazine, un coafor etc.
Facilități hotel - restaurant principal, 5 restaurante a la carte (italian, chinezesc, japonez, turcesc, barbeque), baruri, piscină interioară incalzită, piscină exterioară cu decoruri specifice zonei Pamukkale, piscina exterioară semi-olimpică, piscină pentru relaxare, piscină pentru copii, tobogane, miniclub, gimnastică în apă, sporturi acvatice nemotorizate, canoe, hidrobiciclete, catamaran si surfing (cu licență), terenuri de tenis, seif, internet Wi-fi, discotecă, spectacole în timpul serii, petreceri pe plajă, jocuri pe plajă, boccia, tenis de masă, darts, minigolf, cinema, spectacole cu muzică live, programe de animație la piscine, centru fitness.