Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

ROYAL GARDEN BEACH 5*

Star
Star
Star
Star
Star

Hotelul Royal Garden Beach 5* este situat în Konakli, la marginea Munților Taurus, pe frumoasa coastă mediteraneană. Oferă piscine interioare și în aer liber, cu tobogane, o sală de gimnastică și Wi-Fi gratuit în zonele publice. Facilitățile de spa sunt disponibile la un cost suplimentar.
Camerele decorate elegant de la Royal Garden Beach au vedere la mare și la piscină. Fiecare unitate are aer condiționat, cutie de valori, TV cu ecran plat cu canale prin satelit și minibar.
Cele 3 restaurante principale, Royal, Candle şi Sofra, oferă oaspeților posibilitatea de a alege preparate din bucătării diferite la fiecare masă, iar cele 5 baruri și cafenele servesc băuturi și gustări pe tot parcursul zilei.
Echipa de animație profesionistă și diversele activități asigură divertisment pe tot parcursul zilei și seara. Baia turcească, sauna și serviciile de masaj sunt disponibile la un cost suplimentar.
Proprietatea oferă parcare gratuită. Centrul orașului Alanya se află la 14 km de proprietate. Aeroportul din Antalya este la 110 km.