Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

CRYSTAL FAMILY RESORT & SPA 5*

Star
Star
Star
Star
Star

Situat direct pe plaja din Belek-Boğazkent, acest complex de 5 stele oferă camere moderne cu un balcon privat. Facilităţile includ piscine în aer liber, un parc acvatic cu tobogane de apă şi un centru spa.
Camerele cu aer condiţionat de la Crystal Family Resort & Spa - All Inclusive sunt decorate cu mobilier din lemn şi au ferestre din podea până în tavan. Toate camerele au un minibar, TV prin satelit şi un birou. Unele camere oferă vederi panoramice la Marea Mediterană.
Oaspeţii pot obţine un masaj de relaxare la spa-ul de la Crystal Family Resort & Spa, care are, de asemenea, o piscină interioară, o baie turcească şi o saună.
Crystal Family Resort & Spa oferă multe facilităţi de sport, cum ar fi un teren de tenis, un teren de mini-golf şi un centru de fitness. Copiii se pot distra la mini-club, care dispune de un loc de joacă.
Mai multe opţiuni de luat masa sunt disponibile la Crystal Family Resort & Spa - All Inclusive, care includ preparate din bucătăria tradiţională turcească şi feluri de mâncare italiană. Oaspeţii pot să savureze un cocteil tropical la barul de la piscină.
Aeroportul Internaţional Antalya este la 40 km de la Crystal Family Resort & Spa - All Inclusive, iar centrul oraşului Antalya este la 50 km. Oaspeţii au la dispoziţie o parcare privată gratuită la hotel.