Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

QUATTRO BEACH SPA & RESORT 5*

Star
Star
Star
Star
Star

Hotelul Quattro Beach Spa Resort 5* este situat pe plaja din stațiunea Konakli, în Alanya, la aproximativ 12 km distanță de centrul stațiunii Alanya și la 110 km departare de Aeroportul International din Antalya.
Hotelul a fost deschis in 2014 și are o suprafata de 20,000 mp. Acesta pune la dispoziția turiștilor un centru Spa & Wellness, saună, fitness, băi turcești, stație de sporturi nautice la plajă, discotecă, coafor, market, magazin de bijuterii, facilități pentru copii, spațiu de joacă, numeroase facilități pentru petrecerea timpului liber, 2 săli de conferințe. 
Piscina principală este situată între hotel și plajă, avand o locație perfectă. Insula din mijloc este populară tot timpul, iar sub ea este o discotecă. De asemenea, există patru jacuzzi-uri lângă piscina principală pentru a vă răsfăța.
Hotelul dispune de 438 de camere dotate cu sistem de aer conditionat, telefon direct, uscător de păr, boiler de apă, mini-bar, TV cu satelit și port usb, conexiune la internet wireless, sistem de securitate cu card, seif electronic pentru valori, sistem de avertizare incendiu. Toate camerele au balcoane, iar majoritatea au vedere la mare. În toate camerele, pereții sunt acoperiți cu tapet decorativ, podelele camerelor sunt laminate, iar zonele din baie sunt ceramice.
În timpul șederii in cadrul hotelului, puteți alege unul dintre restaurante pentru a încerca mâncăruri delicioase pregătite de chefi. În hotelul este 1 restaurant principal cu 1200 locuri, 3 restaurante A la Carte, 2 bufete de gustări, 3 colțuri pentru aperitive lângă piscină și o patiserie. Hotelul dispune si de  6 baruri, unde sunt servite băuturi locale și de import bine cunoscute, cocktailuri, băuturi răcoritoare și băuturi calde.
Vă puteți bucura de soare pe debarcader sau pe plaja proprie cu o lungime de 150m. Toate șezlongurile și umbrelele sunt gratuite. Puteți lua prosopul de plajă gratuit de la biroul de prosoape și îl puteți schimba. În timpul zilei există pază și salvamar la plajă și debarcader pentru securitatea dumneavoastră.