Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

VONRESORT GOLDEN COAST 5*

Star
Star
Star
Star
Star

Vedeți de ce atât de mulți călători fac din VONRESORT Golden Coast hotelul preferat atunci când vizitează Colakli. 
Oferind o combinație ideală de valoare, confort și comoditate este un cadru potrivit pentru familii și, de asemenea, oferă o serie de facilități concepute pentru călători.
Acest hotel de la malul mării se află pe o plajă privată lungă, acoperită cu nisip, de pe coasta Mării Mediterane. Proprietatea are 2 piscine în aer liber, un parc acvatic cu 3 piscine și 11 tobogane cu apă și un centru SPA. Oaspeții beneficiază de Wi-Fi gratuit.
Restaurantul principal servește preparate delicioase sub formă de bufet, iar restaurantul à la carte oferă fructe de mare şi mâncăruri cu specific turcesc şi italian. La hotel există 7 baruri, unde oaspeții se pot delecta cu o varietate de băuturi alcoolice şi nealcoolice.
Centrul orașului Side se află la 9 km de proprietate, iar stațiunea Belek este situată la aproximativ 20 km. Aeroportul Antalya se află la 55 km.
Suntem siguri că vă veți bucura de șederea dumneavoastră la VONRESORT Golden Coast, în timp ce experimentați toate lucrurile pe care Colakli le are de oferit.