Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

HOTEL PERELIK 5*

Star
Star
Star
Star
Star

Hotelul Perelik 5* beneficiază de o locație centrală în centrul stațiunii Pamporovo, oferind cazare bine dotată și o gamă largă de locuri de luat masa. Sunt disponibile WiFi gratuit și parcare privată în aer liber.
Savurați preparate din bucătăria bulgară și europeană la restaurantul hotelului, cu o capacitate de până la 400 de persoane, sau vizitați restaurantul modern à la carte Neptun.
Savurați băutura preferată la barul din hol cu vedere panoramică, clubul de noapte sau barul après-ski. Distrați-vă la sala de bowling, terenul de tenis sau clubul pentru copii.
Hotelul Perelik 5* se mândrește cu Body & Soul SPA Lounge cu o piscină semi-olimpică și diverse săli de recreere care acoperă o suprafață de 2.700 de metri pătrați. Hotelul găzduiește, de asemenea, cel mai mare centru de convenții, cu șase săli de conferințe dotate modern, care acoperă toate 1000 de locuri, inclusiv cea mai mare sală multifuncțională de 750 de locuri.
Depozitul pentru echipament de schi și un serviciu de transfer sunt disponibile gratuit în timpul sezonului de iarnă. permis de schi, închiriere de schiuri și lecții de școală de schi sunt disponibile la un cost suplimentar.