Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

ALBA 4*

Star
Star
Star
Star

Hotelul Alba 4* - All inclusive este situat chiar în inima stațiunii Sunny Beach, pe promenada principală, la 50 de metri de plajă. Este înconjurat de o grădină și include 2 piscine în aer liber, 2 piscine pentru copii, un parc acvatic pentru copii și o terasă la soare, toate disponibile gratuit.
Hotelul Alba 4* - All inclusive oferă unități de cazare cu Wi-Fi gratuit și aer condiționat. Toate camerele sunt dotate cu TV şi seif. Unele unități de cazare au zonă de relaxare cu o canapea. Baia privată este dotată cu duș sau cadă și uscător de păr. Toate camerele au balcon privat.
De asemenea, hotelul are un restaurant cu terasă, 2 baruri și un snack bar. În apropiere se găsesc diverse magazine, restaurante, baruri şi cafenele.
Chiar în faţa hotelului se află staţia trenului panoramic. Centrul vechi al orașului Nessebar se află la 2 km. Plaja Cacao şi parcul acvatic din Sunny Beach sunt la 15 - 20 de minute de mers pe jos. Aeroportul din Burgas este la 30 km, iar stațiunea Sveti Vlas se află la 1 km de hotel.