Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

ALLEGRA BALNEO & SPA 4*

Star
Star
Star
Star

Hotelul Allegra Balneo & SPA 4* oferă cazare în stațiunea Nisipurile de Aur, precum și Wi-Fi gratuit, un centru spa și o piscină în aer liber sezonieră. Oaspeții pot lua masa la restaurantul proprietății sau se pot relaxa în grădină. Hotelul pune la dispoziție parcare privată.
Toate camerele acestui hotel au aer condiționat și TV. Pentru un plus de confort, anumite unități de cazare oferă o zonă de relaxare. Fiecare cameră este dotată cu baie proprie. Pentru confortul dumneavoastră, sunt disponibile articole de toaletă gratuite şi uscător de păr.
Proprietatea oferă un salon de coafură, precum și un magazin de cadouri. La cerere și la un cost suplimentar, sunt disponibile servicii de închirieri auto și de transfer la/de la aeroport. Oaspeții mai tineri au la dispoziție un loc de joacă pentru copii și un club pentru copii.
Puteți juca tenis de masă la hotel. Proprietatea oferă închirieri auto. Centrul stațiunii Nisipurile de Aur se află la 600 m de Hotel Allegra Balneo & SPA 4*, iar mânăstirea Aladzha, la 2,1 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Varna, situat la 18 km de Hotel Allegra Balneo & SPA 4*.