Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

ARGISHT PARTEZ 4*

Star
Star
Star
Star

Situat în Nisipurile de Aur, la 17 km nord-est de capitala maritimă a Bulgariei - Varna, la 150 de metri de coastă și la 21 km de Aeroportul Varna, Hotelul Argisht Partez 4* oferă o oportunitate excelentă atât pentru o vacanță la mare cu familia și prietenii, cât și o combinație de întâlniri și călătorii de afaceri.
Clădirea proprietății este în stil sumerian și a fost premiată cu Luxury Property Award pentru cel mai bun complex de lux de la malul mării.
Pentru echipa de profesioniști întotdeauna a fost o onoare să-i întâmpine pe oaspeții hotelului Argisht Partez într-o atmosferă plăcută și de neuitat. La dispoziția dumneavoastră sunt patru piscine în aer liber, sală de sport, loc de joacă și animatori pentru copii.
Veți găsi ospitalitate caldă și veți petrece o vacanță de neuitat în mijlocul unei oaze cu palmieri și a unui parc unic. Veți simți un val de dispoziție și prospețime în jurul piscinelor extinse în aer liber. Apartamentele spațioase vor crea un sentiment de calm și confort, ceea ce va transforma vacanța dvs. într-o experiență plină și plăcută.