Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

ASTORIA HOTEL 4*

Star
Star
Star
Star

Astoria Hotel 4* - All Inclusive este situat în stațiunea Nisipurile de Aur, la 10 minute de mers pe jos de centrul stațiunii Nisipurile de Aur, pune la dispoziție o piscină în aer liber și o zonă de plajă privată cu șezlonguri. Hotelul are restaurant și se află la 3 km de parcul acvatic Aquapolis din stațiunea Nisipurile de Aur. 
Oaspeții beneficiază gratuit de Wi-Fi și parcare.
Toate unitățile de la Astoria Hotel 4* - All Inclusive includ TV cu ecran plat și canale prin cablu, canapea și seif. Unele unități au balcon și vedere la mare. Oaspeții au la dispoziție baie privată cu duș.
Hotelul include 3 restaurante care fac parte din programul All Inclusive și oferă cine tematice, cu specific italian, spaniol și bulgăresc, precum și o cină festivă, muzică live și spectacole. Oaspeții pot lua masa la restaurantul principal tip bufet, precum şi la restaurantul italian şi asiatic sau pot savura o băutură la barul proprietății. La hotel este servit în fiecare dimineață un mic dejun tip bufet.
Mănăstirea Aladzha este situată la 5 km de Astoria Hotel 4* - All Inclusive, iar Baltata se află la 9,4 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Varna, situat la 26 km de proprietate.
Astoria Hotel 4* - All Inclusive este un complex hotelier cu 2 clădiri, Astoria Mare (cu 6 etaje) și Astoria (cu 11 etaje).