Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

BERLIN GOLDEN BEACH 4*

Star
Star
Star
Star

Hotelul Berlin Golden Beach 4* este situat în partea de nord și cea mai liniștită a Nisipurilor de Aur, direct pe aleea plajei și lângă portul de iahturi. Locația unică și arhitectura fascinantă a hotelului, în combinație cu nisipul auriu și aerul proaspăt al pădurii, îl transformă în locul perfect pentru vacanța Dvs. 
Hotelul Berlin Golden Beach 4* dispune de restaurant cu terasă și muzică live, lobby bar, cockteil bar, bar la piscină, sală fitness, saună, masaj, servicii medicale, salon de înfrumusețare, piscină interioară și exterioară cu apă minerală, piscină pentru cpoii, teren de joacă pentru copii, închiriere autoturisme, seif, magazin de suveniruri, coafor, casă de schimb valutar, internet și parcare păzită contra cost. Rezervarea locurilor de parcare se face numai la recepție în ziua cazării.
Toate camerele includ TV prin cablu şi balcon.
Hotelul Berlin Golden Beach 4* funcționează în regim All-Inclusive. Conceptul restaurantului hotelului este de a oferi oaspeților săi o varietate de preparate din bucătăria bulgară și internațională într-o atmosferă confortabilă. Sunt disponibile ispite culinare unice pe o masă tip bufet, potrivite pentru fiecare gust - mic dejun, prânz și cină.