Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

BLUE PEARL 4*

Star
Star
Star
Star

Hotelul Blue Pearl 4* este situat pe o plajă cu nisip în centrul orașului Sunny Beach. Oferă o piscină în aer liber cu șezlonguri și o sală de fitness. Wi-Fi-ul gratuit este disponibil în zonele publice, iar internetul gratuit prin cablu este disponibil în camere.
Camerele au aer condiționat, balcon, internet prin cablu, zonă de relaxare cu TV cu ecran plat și baie privată cu duș sau cadă și articole de toaletă gratuite. Fiecare cameră are un frigider.
Restaurantul all-inclusive Ultra al hotelului servește preparate din bucătăria regională și internațională, precum și băuturi alcoolice din import.
Recepția este disponibilă non-stop. Hotelul are o sală de jocuri unde puteți juca biliard la un cost suplimentar. Lângă hotel se pot închiria mașini și biciclete. Alte facilități ale Hotelului Blue Pearl 4* includ magazine, un birou de schimb valutar și un bar.
Hotelul este la 4 km de orașul antic Nessebar și la mai puțin de 5 km de stațiunea de pe litoral Sveti Vlas. Parcul acvatic Action este la 3 km distanță de Blue Pearl 4*.