Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

BURGAS 4*

Star
Star
Star
Star

Hotelul Burgas 4* cu vedere la orașele Sunny Beach, Sveti Vlas și Nessebar este situat chiar pe plajă. Are o piscină în aer liber. În zonele publice este disponibil Wi-Fi gratuit.
Toate camerele hotelului Bourgas 4* sunt situate pe 19 etaje și sunt dotate cu aer condiționat și balcon. Fiecare cameră are TV prin satelit, telefon și frigider. Unele camere au vedere directă sau laterală la mare. Băile private au duș.
Restaurantul hotelului servește preparate din bucătăria bulgărească. Micul dejun este servit în fiecare dimineață. Oaspeții se pot relaxa lângă piscina în aer liber și se pot bucura de băuturi la bar.
Hotelul pune la dispoziție un club pentru copii și un program de animație pentru copii. Serviciile de masaj și înfrumusețare sunt oferite la cerere și la un cost suplimentar. De asemenea, hotelul găzduiește diverse magazine.
Centrul orașului și autogara centrală se află la 10 minute de mers pe jos. Aeroportul Burgas se găsește la 30 km de hotel. La un cost suplimentar poate fi asigurat un serviciu de transfer de la/la aeroport.