Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

CALIMERA RALITSA SUPERIOR HOTEL 4*

Star
Star
Star
Star

Hotelul Calimera Ralitsa Superior 4* - Ultra All Inclusive este situat în zona parcului din Albena și la 900 de metri de plajă. Proprietatea pune la dispoziție și un pachet All Inclusive Plus, care include intrare gratuită și acces la un parc acvatic cu piscine, tobogane de apă și opțiunea de a lua masa la toate restaurantele în perioada 15 iunie-15 septembrie.
Hotelul Calimera Ralitsa Superior 4* - Ultra All Inclusive are un restaurant tip bufet unde oaspeții pot savura preparate din bucătăria bulgară și internațională. Snack-barul și barul din hol servesc băuturi răcoritoare.
Toate camerele au aer condiționat, TV și balcon. Băile private sunt prevăzute cu duș sau cadă.
Oaspeții au la dispoziție un serviciu gratuit de transfer cu autobuzul dus-întors la plajă, la fiecare 30 de minute, între orele 09:00 și 17:00. În plus, tariful include 1 umbrelă și 2 șezlonguri pe cameră, lângă piscină. De asemenea, tariful include 1 umbrelă de soare și 2 șezlonguri pe cameră, pe plajă, începând cu al 3-lea rând de la mare.
Hotelul Calimera Ralitsa Superior 4* - Ultra All Inclusive are un centru de wellness și spa, cu saună, baie cu aburi, cadă cu hidromasaj, servicii de masaj și centru de fitness. Proprietatea are 3 piscine în aer liber și o piscină interioară.
Hotelul oferă loc de joacă pentru copii, club pentru copii și 3 piscine pentru copii. Puteți să optați pentru o gamă de sporturi. În timpul serii, proprietatea oferă program de divertisment, cu jocuri și spectacole. Oaspeții beneficiază de Wi-Fi gratuit în zonele publice din clădirea principală.
La mai puțin de 900 de metri de hotel sunt diverse magazine, restaurante și baruri.