Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

COOK'S CLUB 4*

Star
Star
Star
Star

Oferind piscine interioare și în aer liber cu șezlonguri, Sunny Beach Club 4* - Adults Only (ex Cook's Club Sunny Beach) este un hotel destinat exclusiv adulților, situat în Sunny Beach, la 400 de metri de cea mai apropiată plajă. Restaurantele hotelului servesc o varietate de preparate locale și internaționale, precum și opțiuni vegane. Oaspeții se pot bucura de un suc proaspăt stors sau un cocktail la bar. Parcarea privată este disponibilă la un cost suplimentar.
Fiecare cameră a acestui hotel are aer condiționat, TV cu ecran plat cu canale prin cablu și balcon. Fiecare cameră are un mini-frigider și o baie privată cu duș și uscător de păr. Facilitățile de călcat, prosoape de piscină/de plajă și un fierbător sunt disponibile cu plată în avans.
Hotelul are o saună, un centru de fitness și o recepție deschisă non-stop. Wi-Fi-ul este disponibil gratuit în întreaga proprietate. Transferuri de la aeroport și închirieri auto pot fi aranjate la cerere și la un cost suplimentar. De asemenea, oaspeții se pot relaxa în grădina hotelului.
Orașul antic Nessebar este la câteva minute de mers cu mașina, iar centrul orașului Sunny Beach este la 3 km. Plaja Cacao este la 500 de metri de Sunny Beach Club 4* - Adults Only (ex Cook's Club Sunny Beach), iar parcul acvatic Action este la 4 km. Distanța până la cel mai apropiat aeroport din Burgas este de 24 km.