Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

DOLCE VITA SUNSHINE RESORT 4*

Star
Star
Star
Star

Dolce Vita Sunshine Resort 4* - All Inclusive se află în Nisipurile de Aur, la 600 m de plaja Riviera și oferă cazare cu lounge comun, terasă, grădină și parcare privată. Proprietatea pune la dispoziție un serviciu de concierge și un parc acvatic. Hotelul are piscină în aer liber, centru de fitness, divertisment de seară și un club pentru copii.
Camerele hotelului sunt prevăzute cu aer condiționat, birou, fierbător, frigider, seif, TV cu ecran plat, baie privată cu duș și balcon. Toate camerele de la Dolce Vita Sunshine Resort 4* - All Inclusive sunt dotate cu lenjerie de pat și prosoape.
La cazare se oferă zilnic mic dejun continental. Dolce Vita Sunshine Resort 4* - All Inclusive pune la dispoziție un restaurant care servește preparate grecești, pizza şi specialități locale. La cerere sunt disponibile opțiuni vegetariene și vegane.
Proprietatea are un loc de joacă pentru copii. La acest hotel, oaspeții pot juca tenis de masă și darts și au la dispoziție un serviciu de închirieri auto.
Personalul de la recepția cu program non-stop vorbește bulgară, germană, engleză și rusă.
Plaja din Nisipurile de Aur se află la 600 m de Dolce Vita Sunshine Resort 4* - All Inclusive, iar plaja Cabacum este la 1,9 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Varna, situat la 21 km de hotel. Proprietatea furnizează serviciu de transfer de la/la aeroport, la un cost suplimentar.