Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

ELENA 4*

Star
Star
Star
Star

Hotelul Elena 4* - All Inclusive este situat la doar 200 de metri de plajă și de principala stradă comercială din Nisipurile de Aur. Camerele cu aer condiționat au balcon și Wi-Fi gratuit. Există o piscină în aer liber și o piscină interioară încălzită. Este disponibilă o echipă de animație.
Toate camerele Hotelului Elena 4* sunt dotate cu frigider și TV prin cablu. Baia privată are cadă sau duș și articole de toaletă gratuite.
Serviciul All Inclusive este disponibil 24/24 și include mic dejun tip bufet, prânz și cină. Pe tot parcursul zilei sunt servite gustări calde și reci, iar băuturile sunt disponibile 24 de ore pe zi.
Oaspeții se pot relaxa la barul din hol sau la barul de la piscină. Hotelul oferă programe de divertisment în timpul zilei și seara. Mesele sunt servite în restaurant. Oaspeții pot vizita un mic supermarket de la proprietate.
Hotelul are un salon de coafură și un salon de înfrumusețare. Oaspeții pot folosi centrul de wellness cu saună, sală de fitness și piscină interioară încălzită. Serviciile suplimentare, cum ar fi baia de aburi, terapia cu nămol, baia turcească și tratamentele de masaj sunt supuse unor costuri suplimentare.
Orașul Varna este la 17 km, iar Delfinariul este la 12 km. Hotelul oferă un număr limitat de locuri de parcare, la un cost suplimentar.