Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

ELITSA HOTEL 3*

Star
Star
Star

Hotelul Elitsa 3* este situat pe plajă, în imediata apropiere a rezervației forestiere Balata. Hotelul oferă servicii All inclusive, cu posibilitatea de a lua masa la mai multe restaurante, precum şi o piscină în aer liber și o piscină pentru copii.
Restaurantul principal asigură seara meniuri tematice, cu preparate bulgărești, italienești şi fructe de mare.
Toate unitățile de cazare au aer condiţionat, TV prin cablu, telefon, birou, minibar şi balcon. Băile private sunt dotate cu duș sau cadă.
Oaspeții cazați la Hotelul Elitsa 3* pot practica diverse sporturi, inclusiv scufundări, windsurfing, tenis de masă, darts, squash şi tenis. Hotelul are loc de joacă pentru copii, seif şi servicii de spălătorie şi călcătorie.
Accesul la internet Wi-Fi este gratuit în zonele publice ale proprietății. Tariful include o umbrelă de soare și 2 șezlonguri la piscină per cameră. De asemenea, tariful include și 1 umbrelă și 2 șezlonguri pe plajă, începând de la al treilea rând de la mare, per cameră.
Proprietatea este situată la 500 de metri de centrul stațiunii Albena, la 29 km de centrul orașului Varna şi la 40 km de Aeroportul Varna.