Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

GERGANA HOTEL 4*

Star
Star
Star
Star

Hotelul Gergana 4* - Ultra All Inclusive se află pe malul mării în stațiunea Albena, lângă Rezervația Balata, și oferă vedere la mare. Are o piscină în aer liber, servicii Ultra All Inclusive și posibilitatea de a lua masa la toate restaurantele. Conexiunea Wi-Fi este gratuită. Tariful include 1 umbrelă și 2 șezlonguri lângă piscină per cameră. De asemenea, tariful include 1 umbrelă și 2 șezlonguri pe cameră, pe plajă, începând de la a 3-a linie de la mare.
Oaspeții proprietății pot beneficia la restaurant de meniuri tematice de seară și seri speciale cu preparate la grătar. În barul din hol, oaspeții pot savura băuturi reconfortante în timp ce admiră vederea magnifică la rezervația din jur.
Toate camerele proprietății sunt dotate cu TV cu canale prin cablu, aer condiționat, birou, minibar și balcon. Băile sunt prevăzute cu duș sau cadă și uscător de păr.
Se asigură un program divers de divertisment 6 zile pe săptămână, cu spectacole de seară și muzică live. Tariful camerei include 1 umbrelă și 2 șezlonguri.
Aeroportul din Varna se află la mai puțin de 41 km.