Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

GRIFID CLUB HOTEL BOLERO 4*

Star
Star
Star
Star

Grifid Club Hotel Bolero 4* - Ultra All Inclusive se bucură de o locație excelentă, într-o zonă liniștită din stațiunea Nisipurile de Aur, la doar câțiva metri de plaja cu nisip, și oferă numeroase facilități și opțiuni culinare. Hotelul are o plajă privată cu 1 umbrelă de soare şi 2 șezlonguri cu saltele gratuite per cameră.
Noua ofertă all inclusive non-stop oferă mic dejun, mic dejun târziu, prânz, gustare după-amiaza, cină și gustare la miezul nopții. Are și 3 baruri diferite care servesc gratuit băuturi alcoolice locale și de import, băuturi răcoritoare, cafea și ceai. Oaspeții au la dispoziție restaurante ,,a la carte,, (asiatic, bulgăresc și mexican) disponibile cu rezervare. Programul Grifid Dine Around oferă o cină gratuită la restaurantele ,,a la carte,, în Grifid Vistamar și Metropol, cu rezervare prealabilă. La cină este necesară respectarea unui cod vestimentar - bărbații trebuie să poarte pantaloni lungi.
Complexul este modern și oferă camere mobilate cu gust, seif gratuit şi acces gratuit la internet Wi-Fi, cele mai multe dintre ele având vedere la zona piscinei.
Hotelul oferă și un parc acvatic gratuit de 6690 mp, cu zone pentru adulți şi copii. Iubitorii de sport au la dispoziție un teren de tenis, un teren de sport multifuncțional pentru fotbal, volei şi baschet, polo pe apă, gimnastică acvatică, excursii cu bicicleta, tir cu arma cu aer comprimat și lecții de dans.
Oaspeții se pot destinde în centrul de relaxare de la Grifid Club Hotel Bolero 4* - Ultra All Inclusive, care include saună, baie de aburi și masaje sau tratamente de înfrumusețare la un cost suplimentar. Proprietatea oferă un mini-club pentru copii în forma unei nave de pirați, o verandă în aer liber, o mini-discotecă, un loc de joacă cu animatori profesioniști pentru copii şi programe pentru adolescenți cu diverse activități sportive.
Pentru sejurul de 7 nopți se oferă o cină gratuită Grifid Dine Around la restaurantele à la carte Grifid Vistamar și Metropol (la alegere) cu rezervare prealabilă.