Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

GRIFID HOTEL FORESTA 3*

Star
Star
Star

Grifid Hotel Foresta 3* - All Inclusive se află într-o zonă liniștită din Nisipurile de Aur, la 800 m de plajă.
Există un restaurant, un bar în hol și o piscină în aer liber, înconjurată de o terasă la soare cu șezlonguri. Toţi oaspeţii au la dispoziție o parcare privată cu plată, iar accesul la internet Wi-Fi este gratuit în toate camerele şi în hol.
Toate camerele au balcon, de asemenea, sunt dotate cu aer condiţionat, TV prin satelit şi o baie privată modernă cu duş şi uscător de păr. Seiful este disponibil la un cost suplimentar, iar fiecare cameră include un mini-bar gratuit.
Oaspeții Hotelului Grifid Foresta 3* - All Inclusive pot să savureze specialități locale la restaurantul principal și să se bucure de bufete tematice culinare la cină, de 2 ori la fiecare 7 zile. Barul din hol servește o mare varietate de băuturi alcoolice și nealcoolice locale, cocktailuri reconfortante, cafea, ceai și bere la halbă de la ora 10:00 până la miezul nopții. Oaspeții cu rezervare și sejur de 7 sau mai multe nopți pot beneficia și de 1 cină pe sejur cu mâncăruri bulgărești, italiene și asiatice la restaurantele à la carte de la proprietatea parteneră Grifid Arabella.
Oaspeții se pot relaxa în apa răcoritoare a piscinei cu șezlonguri și umbrele gratuite.
La 800 m de proprietate sunt numeroase magazine, baruri, restaurante, cluburi de noapte și un cazinou. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul din Varna situat la 30 km.