Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

GRIFID HOTEL METROPOL 4*

Star
Star
Star
Star

Situat chiar pe promenada de la malul mării din Nisipurile de Aur, Hotelul Grifid Metropol 4* oferă gratuit 2 șezlonguri și 1 umbrelă de soare pentru fiecare cameră pe plaja privată din fața proprietății. Camerele au aer condiționat și balcon cu vedere directă la mare. Barul de lângă piscina în aer liber servește gustări, băuturi și cocktail-uri. Este disponibil acces Wi-Fi gratuit în camere și în hol.
Toate camerele sunt mobilate modern şi au TV prin satelit, seif gratuit, mini-bar și un balcon spațios.
Oferta All inclusive Premium a Hotelului Grifid Metropol combină o selecție largă de băuturi alcoolice locale și de import, băuturi răcoritoare și cocktail-uri servite la cele 4 baruri: piano barul din hol, barul de la piscină, barul panoramic și lounge barul de pe plajă. Restaurantul principal al hotelului oferă servicii à la carte. De asemenea, oaspeții au la dispoziţie restaurante fusion şi italian şi seri tematice (bulgară, rodizio, mongo).
Sunt servite fructe proaspete o dată pe zi, după-amiaza, la șezlonguri. Se oferă mic dejun, iar oaspeții pot alege din meniul a la carte, care include preparate calde, cum ar fi omlete, clătite, ouă și băuturi - suc proaspăt de portocale, smoothie, apă, cafea și ceai. În lunile iulie și august sunt organizate nopți de grătar și petreceri pe plajă.
În plus, oaspeții au la dispoziție o piscină infinită și o piscină ecologică. Barul de la piscină servește smoothie-uri și sucuri proaspete la piscina ecologică, în funcție de sezon. La un cost suplimentar sunt oferite servicii de masaj, saună, salon de înfrumusețare și zonă de relaxare.
De la Hotelul Grifid Metropol 4*, oaspeții pot ajunge pe jos la restaurantele și magazinele din stațiune. Aeroportul din Varna este situat la 30 km, iar la un cost suplimentar se poate oferi un serviciu de transfer. Hotelul oferă parcare privată la un cost suplimentar.