Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

GRIFID HOTEL VISTAMAR 4*

Star
Star
Star
Star

Situat la doar câțiva metri de plaja de nisip din stațiunea Nisipurile de Aur, Grifid Vistamar Hotel 4* pune la dispoziție o terasă pe acoperiș cu piscină infinită, precum și o plajă privată cu umbrele de soare și șezlonguri cu saltele gratuite.
Toate camerele și suitele de la Grifid Vistamar Hotel 4* au aer condiționat, acces gratuit la internet Wi-Fi, baie și balcon cu vedere la mare sau la parc. Sunt disponibile și camere doar pentru adulți.
Oferta Ultra All inclusive include micul dejun, micul dejun târziu, prânzul, gustări după-amiaza, cina și gustări la miezul nopții. Oaspeții pot savura specialități locale în restaurantul principal și în cele 3 restaurante à la carte, cu rezervare prealabilă și pentru sejururi de minimum 4 nopți. Hotelul oferă o masă gratuită à la carte în sistem dine around. De asemenea, hotelul are un bar în hol cu program non-stop, bar la piscină, bar pe plajă și o patiserie.
Facilitățile de wellness, printre care sauna, hamamul și masajele, sunt disponibile la cerere și la un cost suplimentar. Zona de fitness este gratuită. Oaspeții beneficiază de acces gratuit la parcul acvatic Grifid, cu secțiuni pentru adulți și copii, de la proprietatea parteneră Grifid Hotel Bolero.
Echipa de animatori organizează diverse activități, precum aerobic, gimnastică acvatică, Pilates, Tae Bo, Zumba, Fit ball, plimbări relaxante pe plajă, nordic walking, plimbări prin pădure, darts sau tenis de masă.
În apropiere de Grifid există mai multe magazine, baruri, restaurante, cluburi de noapte și un cazinou. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Varna, situat la 25 km de proprietate.